Mathmatch
Image default
Aanbiedingen

4 redenen waarom laserapparatuur een aanwinst in jouw salon

De hoeveelheid en verscheidenheid aan behandelingen binnen de cosmetische industrie is sterk toegenomen. Niet alleen behandelingen als het weghalen van vetcellen, de inzet van botox en permanente make-up zijn populair geworden, ook laserbehandelingen hebben een vogelvlucht genomen. Door deze populariteit is het een steeds gangbaardere methode geworden die ingezet voor verschillende cosmetische problemen. Ontdek in deze blog waarom jij in een beautysalon of schoonheidssalon ook laserapparatuur in zou moeten zetten!

 

Een goede oplossing voor ontharing 

Laser apparaten zijn uiterst geschikt voor het permanent ontharen van lichaamsdelen. Veel vrouwen zijn het eindeloos moeten blijven scheren zat en zijn daarom op zoek naar een langdurige oplossing: een laserbehandeling dus! De lasertherapie is veilig, effectief en kent geen bijwerkingen. Door dit toe te voegen aan jouw aanbod behandelingen, zul jij gegarandeerd (extra) klanten weten te trekken!

 

Littekens en pigmentvlekken verminderen

Lasertherapie wordt ook veelvuldig toegepast voor het verminderen en/ of verwijderen van littekens en pigmentvlekken. Dit kunnen acne littekens zijn maar ook andere soorten littekens zijn. De resultaten zijn heel zichtbaar en zal ervoor zorgen dat jouw klanten daadwerkelijk zijn geholpen. Dit versterkt alleen maar de klanttevredenheid.

 

Andere doeleinden

Ook zijn er laser apparaten verkrijgbaar die andere cosmetische problemen verhelpen, zoals tatoeage- en schimmelnagellasers. Zoals de namen al doen vermoeden, kunnen deze ingezet worden voor schimmelnagels en het weghalen van tatoeages. Omdat deze apparatuur zo specifiek is ingesteld op deze problemen, is de effectiviteit groot. Ook deze behandelingen maken dat jij extra service en diensten aan kan bieden die klanten trekken.

 

Ben jij inmiddels overtuigd van de meerwaarde van lasertherapie in jouw salon? Bij Laservision kun je het ruime aanbod ontdekken en er achter komen welke apparaten voor jouw bedrijf het meest geschikt is. Laservision is een distributeur van medische en cosmetische apparaten dat wegens jarenlange ervaring en expertise kwalitatief goede producten kan leveren en optimale service kan bieden.

 

https://www.laservision.nl/