Mathmatch
Image default
Aanbiedingen

Alles wat je moet weten over zakelijke financieringen

Als je een eigen bedrijf hebt, dan kom je wellicht in aanmerking voor een zakelijke financiering. Inmiddels zijn er verschillende financieringen die allemaal gebruikt kunnen worden voor een bepaald doel. Als jij op zoek bent naar een geschikte zakelijke financiering voor jou, dan ben je hier op het juiste adres. Hieronder worden de verschillende zakelijke financieringen besproken. Zo weet jij alles wat je moet weten over dit onderwerp. Lees dus snel verder voor meer handige informatie. 

 

Bekende zakelijke lening

 

Eén van de bekendste financieringen is de zakelijke lening. De meeste bedrijven zetten een zakelijke lening in om het bedrijf uit te breiden of om een belangrijke machine aan te schaffen. Als je een zakelijke lening aanvraagt, zal je een geldbedrag gestort krijgen op jouw rekening. Dit geldbedrag kan je inzetten voor een grote investering. Het is uiteraard wel de bedoeling dat je dit gaat terugbetalen aan de bank. Houd wel rekening met het feit dat er nog rente wordt berekend die je moet terugbetalen. 

 

Slim zakelijk krediet 

 

Een andere bekende financiering is het zakelijk krediet. Veel bedrijven maken hier al gebruik van, omdat het een slimme financiering is. Bij een zakelijk krediet wordt er een geldbedrag voor jou vrijgemaakt. Je kan dan vervolgens zelf kiezen wanneer je geld opneemt en hoeveel. Dit betekent dat je steeds weer opnieuw kan opnemen als je het vorige geldbedrag hebt terugbetaald. Bij deze financiering betaal je alleen rente voor het geldbedrag dat je hebt geleend. Dit is dus een verschil ten opzichte van de zakelijke lening. Deze financiering is handig voor de dagelijkse uitgaven van een bedrijf. 

 

Handige zakelijke hypotheek

 

Een bedrijf heeft uiteraard een werkplek nodig. Je zou een financiering kunnen aanvragen voor het bekostigen van een bedrijfspand. Deze financiering wordt ook wel een zakelijke hypotheek genoemd. Het is alleen belangrijk om te weten dat je niet de hele koopprijs kan betalen met de zakelijke hypotheek. Je kan maar een deel ervan financieren. Vraag om advies voor zakelijk hypotheek berekenen zodat je weet wat er mogelijk is voor jouw bedrijf. Er zijn namelijk een aantal voorwaarden waar je rekening mee moet houden als je een zakelijke hypotheek wil aanvragen. 

 

Handig om te weten

 

Veel zakelijke financieringen kan je via het internet aanvragen. Dit scheelt heel veel tijd. Als je naar een fysieke bank gaat, zal je merken dat het veel meer tijd in beslag neemt. Als je een aanvraag online doet, is het van belang dat je een account aanmaakt en dat je de goede documenten hebt verzameld. Wil je weten of je in aanmerking komt voor een zakelijke financiering? Dan kan je altijd om advies vragen aan de bank of zelf de voorwaarden controleren.