Mathmatch
Image default
Aanbiedingen

Ayahuasca ceremonie bijwonen

Ik wil graag een ayahuasca ceremonie bijwonen omdat ik de laatste paar jaar een aantal verschrikkelijke dingen meegemaakt heb. Met ayahuasca leer je deze dingen onder ogen te zien en leer je het een plek te geven. Daarom wil ik graag zo een ceremonie bijwonen. Maar aangezien ik in België woon weet ik dat ik het niet in mijn eigen land kan doen. Daarom moet ik dit in mijn buurland doen, namelijk Nederland. In België zijn deze ceremonies niet dus daarom moet ik een eindje reizen en wil ik daarom ook daar wat langer blijven. Ik heb op verschillende sites gezien dat het een redelijke tijd duurt. Ook kun je er best ziek van worden in het begin maar later gaat alles goed.

 

Googelen op ayahuasca ceremonie

Om een bedrijf te vinden die mij kan helpen met dit ben ik gaan Googelen op ayahuasca ceremonie. Dit deed ik uiteraard via Google.be omdat ik nu woonachtig ben in België en ik deze ceremonie alleen in Nederland kan doen omdat het in best wel veel landen illegaal is terwijl het vrijwel geen kwaad kan. Ik kwam daarbij meteen in aanraking met het bedrijf Innerlijke-Reis. Het bedrijf is gespecialiseerd in deze dingen en daarom wilde ik dit graag bij dit bedrijf doen. Innerlijke-Reis zorgt er ook direct voor dat u een tijdje kunt blijven om zelf de ervaringen van ayahuasca te mogen ontdekken.

 

Innerlijke-Reis.nl

Ik heb dus het bedrijf Innerlijke-Reis ingeschakeld. Zij gaan mij helpen, om samen met een groep, een leuk weekendje ayahuasca te ervaren. Toen ik eenmaal aan het weekend ben begonnen merkte ik wel een bepaalde sfeer.