Mathmatch
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van een tekstkar op een rijtje

Als je wat vaker onderweg bent, komt een tekstkar je hoogstwaarschijnlijk bekend voor. Bij omleidingen, calamiteiten en wegwerkzaamheden zijn deze karren verantwoordelijk voor het verwittigen van voorbijgangers. Een tekstkar is een kar met een mobiel scherm waarop de gewenste tekst en afbeeldingen kunnen worden weergegeven. Wanneer je kiest voor een tekst kar van Traffic Safety Systems, weet u zeker dat deze goed leesbaar, onderhoudsarm, energiezuinig en eenvoudig is in gebruik. Benieuwd naar de voordelen van tekstkarren? Lees dan snel verder! 

Vriendelijk voor het milieu

In 2021 kun je er niet omheen: wat je ook koopt, het mag het milieu niet schaden. Milieuvriendelijkheid is ook van belang wanneer u besluit een tekstkar aan te schaffen. Omdat de tekstkar van Traffic Safety Systems is uitgerust met een unieke LED-displaytechnologie in combinatie met uitzonderlijke energiebesparende en oplaadtechnieken, draagt u bij aan een beter milieu. De tekstkarren stoten daarnaast geen schadelijke emissies uit, zijn CO2 neutraal en veroorzaken geen geluidsoverlast. 

Energiezuinig

Tekstkarren zijn zeer energiezuinig dankzij de unieke optieken voor de LED’s. Ook teksten zijn door deze optieken erg goed zichtbaar door de grafisch mooie tekst en hoge contrastwaarden. Door het gebruik van deze LED’s wordt de efficientie van de tekstkar verhoogd. Met deze energiezuinige LED’s kan hetzelfde effect worden bereikt als met een hoog aantal normale LED’s. Dit heeft als gevolg dat u bespaart op de aanschafprijs, de energiekosten en de onderhoudskosten.

Communicatie via satelieten

De tekstkarren van Traffic Safety Systems zijn te besturen middels satelietcommunicatie. Dit zorgt ervoor dat u het verkeerssysteem altijd kunt blijven besturen. Wanneer het signaal met de ene satelliet wegvalt, schakelt de kar automatisch over naar een andere satelliet. Zo weet u zeker dat u uw tekstkar altijd up to date houd. 

Hier kunt u een tekstkar aanschaffen

Voor een kwalitatief goede tekstkar heeft u Traffic Safety Systems nodig! Aarzel dus niet om de website trafficsafetysystems.eu te raadplegen. Zij zijn experts op het gebied van verkeersveiligheidssystemen, adviseren u graag vrijblijvend en staan u met raad en daad bij. De experts zitten al meer dan 25 jaar in het vak en hebben dus meer dna genoeg ervaring om u goed te informeren.

https://www.trafficsafetysystems.eu/nl/