Mathmatch
Image default
Aanbiedingen

Dé zonwering trends van 2019

De donkere dagen, kou en neerslag bevestigen dat de winter nog steeds in volle gang is. Het is dan ook niet zo gek dat je waarschijnlijk nog helemaal niet nagedacht hebt over komende zomer en bijbehorende upgrades aan je woning. Toch is dit wel degelijk het moment om te oriënteren op het gebied van huis en tuin verbeteringen. Om je een eindje op weg te helpen hebben we de trends op het gebied van zonwering voor 2019 alvast voor je op een rijtje gezet!

 

Als allereerst is het belangrijk om te weten dat zonwering ingedeeld kan worden in twee categorieën, namelijk binnenzonwering en buitenzonwering. Beide categorieën verschillen erg qua uiterlijke kenmerken, maar dienen over het algemeen hetzelfde doel. Buitenzonwering kom je vooral tegen in de vorm van knikarmschermen en rolluiken. Binnenzonwering wordt gekenmerkt door jaloezieën, shutters, rolgordijnen en dergelijke.

 

Combineer eens

Een andere trend die we veel gaan zien dit jaar is de combinatie van verschillende gordijn soorten. Een veelgekozen combinatie die we veel terug gaan zien is de mix van zwarte gordijnen en een witte soort. Ook kan er worden gekozen voor donkere gordijnen in combinatie met een rolgordijn. De kleur en de materialen hoeven binnen deze combinaties zeker niet overeen te komen. Wat we wel veel zullen zien is een accentkleur die wordt gecombineerd met een natuurlijk tint. Bijvoorbeeld Zwarte houten jaloezieen of Witte houten jaloezieen zijn goede voorbeelden van mooie jaloezieën.

 

Accessoires maken het af

Accentkleuren die in raamdecoratie naar voren komen gaan we ook steeds meer terugzien in accessoires. Dit maakt dat huisinrichtingen steeds meer een geheel worden.

Voor meer info : klikt u hier