Mathmatch
Image default
Aanbiedingen

Dit is waarom elke vrouw een zwarte flared pants in haar kast moet hebben

Dit is waarom elke vrouw een zwarte flared pants in haar kast moet hebben 

De zwarte flared pants is een zwarte broek die bovenaan strak aangesloten zit en later, vanaf de knieën of iets daaronder, begint met uitlopende pijpen. De flared pants is alweer een tijd lang terug van weggeweest en de meeste vrouwen kunnen hem niet meer wegdenken uit hun garderobe. Deze heerlijke aansluitende broek is dé perfecte combi tussen classic en casual en mede daardoor een echte musthave voor iedere vrouw. In deze blog geven we de vrouwen die (nog) geen zwarte pants jeans in hun kast hebben hangen, de redenen waarom ze er direct een aan zouden moeten schaffen. 

Eeuwig combineren

De flared pants in het zwart is zowel qua kleur als qua model ideaal om in heel veel verschillende situaties te combineren. We geven je graag een paar voorbeelden. In de winter is deze flared jeans ontzettend leuk met een oversized trui en bijvoorbeeld UGG’s of stoere boots eronder, door de zwarte kleur van de broek kun je in principe elke kleur erboven aantrekken omdat het nooit vloekt. In de lente is de flared jeans ontzettend leuk met een lichte grote blouse of met een stoer T-shirt. Wat de gelegenheid ook is, de zwarte jeans kan altijd. Denk bijvoorbeeld aan een zakelijke afspraak of een formele bijeenkomst: de zwarte jeans combineer je dan top met een blouse en een blazer. Of ga je juist een avondje stappen? Kies dan voor de zwarte flared jeans met een leuk aangesloten topje erboven. 

Geschikt voor elk lichaamstype 

De flared pants staat erom bekend dat het bijna ieder lichaamstype complimenteert. Doordat de broek onder uitloopt geeft het een boost aan vrouwen met wat bredere heupen, het laat ze prachtig uitkomen. Wanneer je een appelfiguur (volle borsten, ronde schouders, slanke benen, geen duidelijke taille) hebt brengt de zwarte flared jeans je figuur in balans en laat het je benen nóg langer lijken. Ook met een peer-figuur (slanke schouders, kleinere borsten, slanke taille, volle billen, benen en heupen) is de flared jeans bij uitstek geschikt. De zwarte kleur kleedt de vollere delen iets af maar complimenteert ook juist je sterke punten. Heb je dus nog geen zwarte flared jeans in je garderobe? Neem eens een kijkje bij de webshop flrd.nl. Gegarandeerd dat jij daar de perfecte flared pants scoort! 

 

https://flrd.nl/flared-pants/soft-flared-pants/flared-pants-zwart-black/