Mathmatch
Image default
Aanbiedingen

Fashion armbanden in 2019

Kettingen, ringen, hangers, oorbellen… Allemaal leuk en aardig, maar in 2019 gaan we de nadruk leggen op armbanden. En dan het liefst lekker grote armbanden die mooi opvallen. En als ze ook nog eens van goud zijn, dan is het helemaal mooi meegenomen! Sierlijke vrouwen van de pols, vooral in de zomer, ook aandacht vereist. Waarom niet een fashion armbanden.

 

Trending grote en brede armbanden. Stylisten bieden om te dragen ten minste drie armbanden aan de ene kant, en ze kunnen worden gemaakt in dezelfde stijl beslissing, zo radicaal verschillend van elkaar, zowel in kleur en stijl. Zal de werkelijke volumetrische armbanden van kunststof, leder en stof elementen. Een mode-accessoire kan worden versierd met strass steentjes, kralen, veren, linten, kralen en zelfs kant. De werkelijke klassieke ronde vorm en vierkante stukjes met een scherp bewust en expressieve hoeken.

 

Met betrekking tot de gewenste kleur palet, daar heerst de verscheidenheid en helderheid. Fashion armbanden kunnen worden klassieke zwart-wit of pastel en kleurrijke zomer — blauw, groen, rood en goud. Ook populair bij ingewikkelde artistieke patronen.

 

Het is alweer behoorlijk fris buiten en ook binnen lopen we allemaal in dikke truien en vesten om het toch nog een beetje warm te houden. Die lange mouwen kunnen nog wel eens een belemmering zijn voor het effect van je arm sieraden. In 2019 gaan we dat lekker anders doen. We gaan die grote gouden armbanden gewoon lekker over de mouwen van onze truien en vesten dragen, zodat ze alsnog goed opvallen. Want zoals we inmiddels wel duidelijk hebben gemaakt; jouw sieraden mogen gezien worden in 2019. Neem eens een kijkje op www.myuniquestyle.nl voor nog meer tips over armbanden.

Voor meer info : klikt u hier