Mathmatch
Image default
Aanbiedingen

Hoe lang is je theorie geldig?

Iedereen wilt weten hoe lang je theorie geldig is voor de auto? Jouw theorie is 1,5 jaar geldig na het halen van je certificaat bij het CBR.
Voorbereiden op je autorijlessen?

 Probeer alleen mee te nemen wat je nodig hebt voor de rijles . Het belangrijkste om te onthouden is natuurlijk je leerling-rijbewijs. U bent wettelijk verplicht om dit altijd bij u te hebben tijdens het autorijden en u loopt het risico uw rijbewijs te verliezen en een boete te krijgen als u betrapt wordt terwijl u uw rijbewijs niet bij u heeft. Als je je telefoon mee moet nemen tijdens je rijles, zet hem dan uit of in vliegtuigstand.

Je hebt je mobiele telefoon helemaal niet nodig tijdens je rijles en het gebruik van een mobiel apparaat tijdens het rijden is zowel gevaarlijk als in strijd met de wet. Als je een leerling-bestuurderslogboek moet invullen, zorg er dan voor dat je dit bij je hebt, zodat je rij-instructeur het aan het einde van je rijles kan aftekenen.

Draag geschikte schoenen en kleding Draag comfortabele schoenen waarin u uw voeten vrij kunt bewegen. U moet hakken of andere schoenen vermijden die een aanzienlijke invloed hebben op hoe u uw voeten van nature zou gebruiken. Hoewel veel moderne auto’s functies hebben die kunnen helpen bij het autorijden, is het tijdens je lessen belangrijk dat je het gevoel krijgt om de auto volledig zonder hulp te besturen.

Een constante snelheid aanhouden en remmen of koppelen is gemakkelijker als u schoeisel heeft waarmee u uw voeten vrij kunt bewegen Draag ook comfortabele kleding waarin u uw armen en benen vrij kunt bewegen en uw lichaam gemakkelijk kunt draaien. U moet gemakkelijk kunnen bewegen om uw armen te gebruiken om de auto te besturen, en u moet uw lichaam kunnen draaien om uw dode hoeken visueel te controleren tijdens het rijden of achteruitrijden.