Mathmatch
Image default
Aanbiedingen

Hoe repareer je de deurslot van een auto

Autodeuren brengen verschillende soorten problemen met zich mee. Het goede is dat je de meeste van die problemen in je eentje kan herstellen. Hier is hoe je auto deurslot problemen kan herstellen.

De Deurslot Herstellen

Als je voelt dat de slot een probleem heeft moet je kijken naar de draaiende rieken van de slot op de rand van de autodeur. Volgens de vuistregel moet de slot naar beneden roteren. Je moet de hendel optillen om de positie van de slot zichtbaar te maken. Als de slot niet op zijn plaats is moet je die aanpassen of een optie is een lokale slotenmaker in dienst nemen.

Alles wat je moet doen is iemand vragen om de deurhendel op te tillen van de buitenkant en in een opwaartse positie houden. Middels een schroevendraaier moet je de slot handmatig duwen zodat het naar beneden roteert in de open positie. Je moet dan de deur opsluiten en kijken of het op slot blijft.

Als de deur niet op slot blijft moet je de zwarte kabel van de autobatterij eruit halen. Je moet ook de voedingsschakelaars uitschakelen zodat ze je niet in de weg staan. Als je de klemmen van het handvat moet weghalen, moet je een gereedschap met een haak gebruiken, om het van de binnenkant van de deur los te maken.

Je moet dan de binnenste bekleding weghalen. Meeste automodellen hebben hun eigen schroeven achter smalle versierde randen. Je moet opmerken dat je de stok rondom de rand van het paneel moet brengen om de klemmen los te krijgen.

Na de bekleding weg te halen moet je de bekrachtigingsas controleren en kijken of ze verbonden zijn aan de slot en slot cilinder. Als de assen niet verbonden zijn moet je ze verbinden middels plastieken klemmen en testen of de deur goed werkt.

Als de bekrachtigingsassen verbonden waren moet je ze losmaken. Je moet dan de bouten die de slot op zijn plaats in de deur houden, losmaken. De bouten zijn gewoonlijk buiten de deur en eisen een Torx moersleutel om ze weg te halen.

Na de bouten weg te halen moet je de slot verwijderen door een gat en een nieuwe slot installeren. Je moet het op zijn plaats bevestigen en het verbinden aan de hendel en de slot cilinder middels te bekrachtigingsassen.

Als alles eenmaal op zijn plaats is moet je alles opnieuw vastmaken en de deurbekleding terugzetten. En ook de batterij kabel opnieuw verbinden.

We zijn een deskundige slotenmakers bedrijf in Utrechten we bieden verschillende typen van diensten welke bestaan uit residentiele, commerciële en automotief diensten. Ons succes is afkomstig van het feit dat wij u ons eerste prioriteit maken. Om meer over ons te weten, bezoek ons:

 www.locksecure.nl

Voor meer info : klikt u hier