Mathmatch
Image default
Aanbiedingen

Je telefoon blijft krasvrij met een beschermhoesje

Mobiele telefoons, die steeds mooier worden en gemaakt van steeds modieuzere materialen, blijven delicate en schokgevoelige apparaten. Daarom is een hoesje onmisbaar voor jouw fantastische toestel dat zeker niet mag worden beschadigd.

Soms worden fabrikanten aangesproken op het verkopen van dure apparaten zonder beschermhoes en zelfs zonder een beschermfolie. Het scherm van je telefoon blijft echter enorm vatbaar voor schade, net als de achterkant. Het minste ongemak kan krassen en zelfs gebroken glas veroorzaken. De afwerking en kwaliteit van de Samsung 20 Plus is een technologisch pareltje. Met trots presenteer je je glanzende scherm van je nieuwe telefoon, maar het is jammer dat een klein ongelukje het scherm zou kunnen krassen.

Beschermen en sterker maken

Een mobiel hoesje van Casimoda is voornamelijk bedoeld om je telefoon te beschermen. Hiervan zijn er verschillende soorten, in veel materialen. Zo houdt de officiële Clear View case van de Samsung Galaxy S20 Plus het toestel in perfecte staat. Dit origineel model zorgt ervoor dat veel data zichtbaar blijft. Dit is een van de duurdere modellen, maar afhankelijk van je budget kun je kiezen tussen een zachtere en goedkopere hoes of een duurzamer, maar duurder model. Hardere materialen zijn natuurlijk veel geschikter als je van plan bent om regelmatig avontuurlijke sporten te beoefenen of op een bouwplaats te werken.

De balans zoeken tussen gewicht en bescherming

Ergonomie en gewicht zijn natuurlijk even belangrijk. Je moet dus het juiste compromis vinden tussen bescherming en lichtheid, maar ook design en grip. Een te dikke beschermingshoes zul je je zakken vervormen en de grip is mogelijk niet perfect. De prijs van je beschermingshoes ligt tussen de 15 euro en ongeveer 40 euro.

https://www.casimoda.nl/