Mathmatch
Image default
Aanbiedingen

Kunstopdracht – kunst in opdracht voor particulier en bedrijf

Kunstopdracht – kunst in opdracht

RVS – Inox kunst

Kunst maakt de wereld om ons heen een beetje mooier en misschien ook wel een stukje beter. RVS kunstwerken die in opdracht gemaakt zijn kunnen de missie, of bedrijfscultuur van een organisatie op artistieke wijze verbeelden. Jeroen Stok heeft ruime ervaring met het ontwerpen en uitvoeren van kunst in opdracht. Als RVS-kunstenaar doet hij dit zowel voor particulieren als organisaties.

 

Wat heeft u liever? Een reeds bestaand kunstwerk of een kunstwerk in opdracht laten maken?

Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, een kunstwerk van RVS of cortenstaal is duurzaam en blijvend mooi. Dat geldt zowel voor autonome kunstwerken als kunstwerken in opdracht. Beide materialen hebben een unieken en eigen uitstraling, waarbij RVS een heldere en schone uitstraling heeft en Corten staal (geroest staal) meer aards en organisch. RVS heeft een moderne strakke en tijdloze uitstraling. Zowel een sculptuur van cortenstaal als een  RVS kunstwerk is vrijwel onderhoudsvrij. Schaft u een bestaande sculptuur aan en dan ziet u direct u wat u straks in de tuin of entree krijgt. Maar als u een nieuw kunstwerk laat ontwerpen dan is het een verrassing waar de kunstenaar mee komt. Het is speciaal voor u ontworpen en daarmee spannender en persoonlijker.

Een exclusief kunstwerk speciaal ontworpen voor u in een kunstopdracht levert u een origineel sculptuur op. Als u het in serie laat maken kunt u het ook als exclusief relatie geschenk of award gebruiken.

 

Kunst in opdracht – uw wens tot in een kunst beeld gerealiseerd

Jeroen Stok ontwerpt en maakt RVS sculpturen en kunstwerken in opdracht en op verzoek. “Ik verbeeld de wensen van de opdrachtgever in het fraaie heldere edelstaal. Dat doe ik van kleine beeldje tot monumentale kunstopdrachten.

 

Daar hoort ook het technische tekenwerk, de berekeningen en de eventuele funderingen bij. Ook de montage en plaatsing ter plekke kan ik als beeldhouwer/ kunstenaar verzorgen. Van de eerste schetsontwerpen tot en met de oplevering met plaatsing van het RVS kunstwerk en sculptuur neem ik voor mijn rekening.  

 

Van tuinbeelden tot grafstenen

 Ik heb kunstopdrachten gemaakt voor uiteenlopende organisaties en bedrijven. Dat varieert van RVS beelden voor in de tuin, waterobjecten, moderne abstracte sculpturen en gedenktekens tot aan grafkunst in de vorm van persoonlijke grafmonumenten, gedenktekens, grafzerken en grafstenen van RVS, corten en glas.“

 

RVS kunst – Jeroen Stok

Jeroen Stok creëert eigentijdse gestileerde kunstwerken van moderne materialen als RVS, cortenstaal en glas. Meestal als kunstopdracht of kunst in opdracht. Vanzelfsprekend gaat dat in nauw overleg met u als de opdrachtgever. Het kunstobject in opdracht moet beantwoorden aan uw wensen.

 

 

Beeldhouwtechnieken

RVS – Inox kunstwerken en sculpturen in opdracht zijn het resultaat van een unieke combinatie van moderne high-tech technieken en ambachtelijk vakmanschap waarbij passie en liefde voor het vak geen loze termen zijn.

Beeldhouw en metaalbewerkingstechnieken

RVS sculpturen ontstaan door het gebruik van verschillende metaaltechnieken. Daarbij maken we gebruik van verschillende eigentijdse technieken en traditionele bewezen technieken.

De combinatie van traditionele en eigentijdse technieken levert exclusieve sculpturen op die zich onderscheiden in kwaliteit zowel qua ontwerp als uitvoeringstechnieken met een exclusieve afwerking.

Exclusieve kunstobjecten van RVS zijn geliefd bij liefhebbers van moderne RVS sculpturen

 

RVS kunst – 100% Nederlands vakmanschap

Alle RVS kunst in opdracht maken we van de beste kwaliteit edelstaal (RVS 316). Ieder sculptuur is een ontwerp en product van Nederlands vakmanschap. Tijdens het maken van d ebeelden bent u van harte welkom om tussendoor te komen kijken. We bespreken dan vaak welke afwerking van het RVS en de lassen het beste past. De afwerking van de huid van het RVS kan van mat of geglaspareld tot aan een spiegelkwaliteit.

 

Originele kunst met certificaat van echtheid

Elk kunstwerk in opdracht is uniek –of krijgt in overleg met de klant een gelimiteerde oplage. In dat geval worden van een sculptuur slechts enkele exemplaren gemaakt.

Alle RVS sculpturen in opdracht – en vrije kunstwerken van RVS – hebben garantie. De kunstbeelden en sculpturen zijn geschikt voor binnen- en buiten.

Na plaatsing of levering ontvangt u een certificaat van echtheid zodat u verzekerd bent van de authenticiteit van het kunstwerk.

 

Meer weten over de mogelijkheid van kunst in opdracht?

Heeft u interesse om een beeld te laten maken? Neemt u vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden van kunst in opdracht.

Een aantal RVS kunstwerken die u op de website jeroenstok.com vindt zijn u te bekijken in een aantal beeldentuinen en galerieën In Nederland..

 

Wilt u een RVS sculptuur kopen of een kunstwerk in opdracht laten maken? Jeroenstok.com toont een ruime keuze aan originele RVS sculpturen waarvan een deel als kunstopdrachten zijn uitgevoerd. ✓ Originele ontwerpen  ✓Garantie ✓ Certificaat van echtheid.

 

Deze blogpost over kunst in opdracht werd u aangeboden door Jeroen Stok.  

Jeroen Stok – RVS kunstenaar

Moezelstraat 72

8226LB Lelystad

06-49 351 338

contact rvs kunstenaar
https://www.jeroenstok.com/