Mathmatch
Image default
Aanbiedingen

Let hier op voor dat je er mee begint

Een cosmetische ingreep is niet niks. Je verandert iets aan je lichaam en het is nooit helemaal zonder risico. Of je nu botox fillers doet, of toch een echte operatie, het kan je leven toch wel veranderen. Botox wordt gebruikt om spieren te laten ontspannen. Het wordt in een zeer kleine dosis in de huid gespoten op plekken waar je de rimpels wilt laten verdwijnen. Botox wordt onder andere gebruikt om de fronsrimpel te laten verdwijnen, maar in principe bij elke rimpel in het gezicht kan het helpen zoals de kraaienpootjes. Mensen die jarenlang last hebben van chronische migraine kunnen ook voor een behandeling kiezen omdat dit de spieren ontspant die de hoofdpijn veroorzaakt. Ook mensen die constant zweten wat hyperhydrosis wordt genoemd kunnen een behandeling ondergaan.

Als je bepaalde spierziekten hebt, zwanger bent of antibiotica gebruikt mag je geen botox of fillers gebruiken. Ook als je net een tetanus vaccinatie hebt gehad mag je geen botox nemen. Na de operatie mag je de eerste twee uur niet liggen en na vijf uur mag je het weer aanraken. Het is namelijk nog erg gevoelig vlak na de operatie.

Fillers worden gebruikt bij het opvullen van rimpels of plooien. Ook bij het gebied rond de ogen kan dit gebruikt worden of als je meer volume in het gezicht wilt of het juist meer wilt accentueren dan is dit een goede keuze. Net als bij botox mag je geen fillers nemen als je zwanger bent. Ook als je een bepaalde huidziekte hebt gehad of makkelijk vatbaar bent voor ontstekingen dan kun je beter geen fillers nemen.  Zorg na de operatie dat je  de huid rust geeft. Ga dus geen gekke dingen doen zoals zonnebaden of onder de zonnebank, maar ook de sauna of schoonheidsspecialiste kun je beter niet bezoeken. Kies wel altijd een goede praktijk als je een behandeling wilt nemen. Kies er een op regio zoals botox leiden.

Voor meer info : klikt u hier