nieuw logo voor uw bedrijf nodig?

Een paar tips voor beeldmerk type

Het grootste tak van onze eerste indruk wordt bij een bedrijfslogo beïnvloed voor de kleur en vorm. Gedachteloos dragen deze kenmerken bij aan de herkenbaarheid van een beeldmerk. Ze brengen een begrijpelijke boodschap over, waar uw doelgroep uiteindelijk hun eigen betekenissen aan aaneenhechten.

Tinten en vormen kunnen vele groeperingen opwekken. Zo vermag de kleur rood en/of de ronde vorm geassocieerd worden met de betekenis liefde. Wel moet u er rekening mee houden dat deze aspecten ook anders geïnterpreteerd kunnen worden. Het allerbelangrijkste is dat de aspecten geen negatieve unies oproepen.

Dit kan immers tegenovergestelde gevoelens oproepen, een paar veel verwarring vermag opwekken bij de doelgroep. En we willen tenslotte allemaal dat een embleem een positieve club opwekt. Een verbond waaruit herkenbaarheid voort vloeit. Voor een embleem in alle eenvoud te ontwerpen, passend bij uw project, kunt u dit mede bereiken. En ook met een eenvoudig logo kunt u de voetlicht trekken in het ruime aanbod is gebleken.

Laat desondanks alle overbodige onderdelen achterwegen. Juist door alle eenvoud vormt een logo laten ontwerpen een sterk fundament door de algehele huisstijl van de klus.

Hoezo een bedrijfslogo?

Ten merk of een aantal door maatschappij dan ook is het menigmaal wenselijk dat de sfeer weet dat je bestaat. In het geval van een artikel wil je vertrouwd zijn zodat een klant ten hij een product wil aankopen aan jou zal menen en het bij jou koopt. Slechts om een artikel te weten of memoriseren heb je in ieder geval een naam vereist. En ten je er ook nog een afbeelding bij hebt, wordt het nog een stuk gemakkelijker. Regeling het met een persoon. Die kun je pas kennen op het moment dat je diens naam weet. Ten je bovendien zijn of haar gezicht kent, zul je de persoon nog beter onthouden. Kortom: naam en beeldmerk is echt de naam en het gezicht van een merk.

Sommige is een embleem?

Een bedrijf logo is een embleem van een liga of artikel dat wordt ingezet door de herkenbaarheid van het artikel in communicatie-uitingen. Een embleem schenkkan een puur grafisch symbool bestaan, of zijn uit letters die op een markante manier is opgesteld, of een vermenging hiervan.

Enkele vertellen de tinten van een bedrijf logo?

Kleur is een beduidend deelsoort door de herkenbaarheid van je merk. Kleur doet iets met mensen. Een goed gekozen kleur vermag er dan ook door zorgen dat jouw bedrijf extra opvalt! Om ervoor te zorgen dat mensen je bedrijf logo herinneren, vermag je hem het beste zo simpel denkbaar houden. Hierdoor ben je makkelijk te herkennen, goed te onthouden en het effectiefst in het vertalen van de boodschap. Kleur speelt hierin een belangrijke rol.

 

15 euro logo’s 

Voor meer info : klikt u hier