Mathmatch
Image default
Aanbiedingen

Nieuwe stijl in je magazijn

 

Ben je toe aan een nieuwe stijl in je magazijn? Dat snappen wij! En wij hebben een aantal tips hoe je ervoor kunt zorgen dat je een nieuwe stijl kunt hanteren in je magazijn. Nieuwsgierig? Lees vooral snel door!

 

Extra ruimte

Het fijnste in een magazijn is de ruimte. Heb jij nou een redelijk klein magazijn en veel opslag? Dan geeft dat snel een rommelige uitstraling en misschien ook wel een rommelig gevoel. Wat hiertegen zou helpen is de spullen die je eigenlijk bijna niet nodig hebt, maar wel moet hebben voor het geval dat, verwerken. Dit zou bijvoorbeeld kunnen door een entresol in je magazijn te laten leggen. Dit wordt ook wel een tussenvloer genoemd. Leg op die tussenvloer de producten die je weinig nodig hebt, zodat zij niet zoveel ruimte in beslag nemen in het magazijn waar de producten moeten liggen die prioriteit hebben. Lijkt een tussenvloer jou wel wat? Er is een bedrijf genaamd Begra, zij bieden tussenvloeren aan en nog veel meer. Neem snel een kijkje op hun website.

 

Nieuwe kleuren

Er zijn werknemers die dagenlang in een magazijn aan het werken zijn. Er is een onderzoek gedaan dat kleuren van de muur een bepaalde vibe afgeven. Het zou dus zo zijn dat een blauwe kleur vooral rust en kalmte uitstraalt. Denk er eens over na of het een idee is om de muren binnen het magazijn blauw te schilderen. Het magazijn wordt vaak toch niet bekeken door klanten en voor de medewerkers in het magazijn zou het een fijne afwisseling kunnen zijn. Daarnaast zou groen een natuurlijke vibe uitstralen. Het wordt vaak geassocieerd met de natuur en persoonlijke groei. Het zou kunnen zijn dat jouw medewerkers dit een goed plan vinden. Je zou hierover in gesprek kunnen gaan met je personeel om te pijlen in hoeverre zij dit een fijne aanpassing vinden.