Mathmatch
Image default
Aanbiedingen

Olijfolie Manolakis komt van de Koroneiki olijf uit Kreta. Olijfolie puur en zacht extra vierge.

Puur Natuur op Je Bord: Kretenzische Olijfolie van House of Crete

Welkom bij House of Crete, waar we je meenemen op een reis door de eeuwenoude olijfgaarden van Episkopi, nabij het betoverende Meer van Kournas, en je laten kennismaken met onze Kretenzische olijfolie – een ware traktatie voor liefhebbers van puur natuur op hun bord.

Oorsprong en Authenticiteit

In het hart van Kreta, in het pittoreske dorp Episkopi, gedijen onze eeuwenoude olijfbomen, geworteld in de rijke Kretenzische aarde. Onze olijfbomen, met hun door de tijd gevormde knoestige takken, vertellen het verhaal van generatie op generatie. Het is de plek waar traditie, cultuur, en een ongerepte natuur samenkomen.

Het Meer van Kournas, gelegen in de buurt, biedt een idyllisch decor voor onze olijfgaarden. De bergachtige omgeving, het Kretenzische klimaat en de gezonde lucht dragen bij aan de unieke eigenschappen van onze olijfolie. Hier, waar de olijftak werd geschonken door Aphrodite aan Kreta, bloeit een erfgoed dat we koesteren en delen.

Gezondheid en Traceerbaarheid

Onze Kretenzische olijfolie is niet alleen een genot voor de smaakpapillen, maar ook een gezonde toevoeging aan je dieet. Doordrenkt met de rijke essentie van de Koroneiki olijf, biedt onze olijfolie enkelvoudig onverzadigde vetzuren die bijdragen aan een gezond hart en bloedvaten.

Bij House of Crete geloven we in traceerbaarheid en transparantie. Onze olijfolie, afkomstig van de olijfbomen in Episkopi, is lokaal geproduceerd en authentiek. We nemen je mee naar de bron van je voedsel, zodat je met een gerust hart kunt genieten van het beste dat Kreta te bieden heeft.

Toepassingen in de Keuken

Ontdek de veelzijdigheid van onze Kretenzische olijfolie in je keuken. Of je nu gaat bakken, salades bereidt, of gewoon een stuk brood dompelt, onze olijfolie voegt een heerlijke en gezonde dimensie toe aan al je culinaire creaties. De milde en toch rijke smaak maakt het de perfecte metgezel voor al je favoriete gerechten.

Erkenning en Prestaties

Bij House of Crete zijn we er trots op dat onze inzet voor kwaliteit wordt erkend door prestigieuze prijzen. In 2023 mochten we de Gold Award in Athene in ontvangst nemen, terwijl we eerder werden bekroond met de Silver Award in zowel Berlijn als Londen in 2022. Deze erkenningen getuigen van de uitzonderlijke kwaliteit van onze olijfolie.

Cultuur en Traditie

In elke druppel van onze olijfolie proef je niet alleen de vruchten van de aarde, maar ook de rijke Kretenzische cultuur en traditie. We koesteren het doorgeven van kennis en ambacht van generatie op generatie. Elke fles olijfolie draagt het erfgoed van Kreta met zich mee.

Bestel Online Bij House of Crete

Bij House of Crete nodigen we je uit om de Kretenzische olijfolie-ervaring te omarmen. Bestel online en laat de puurheid van Kreta bij je thuis bezorgen. Ontdek de harmonie tussen eeuwenoude bomen, bergachtige landschappen en de gulle Kretenzische natuur in elke fles.

Proef de authenticiteit, geniet van de gezondheid, en deel in de rijke cultuur van Kreta. House of Crete brengt puur natuur op je bord, rechtstreeks van de bron naar jouw tafel

http://www.houseofcrete.nl