Mathmatch
Image default
Aanbiedingen

Private Lease een Occasion

 

Naast het leasen van nieuwe auto’s worden ook steeds vaker tweedehands auto’s aangeboden met private lease. Dit kan voordeliger uitpakken, maar is zeker niet vanzelfsprekend.

Op zeer korte termijn een betrouwbare auto nodig? Geen zin om lang vast te zitten aan een leasecontract? Of zorgen over de risico’s die verbonden zijn aan het kopen van een tweedehands auto? Allemaal goede redenen waarom een Private Lease Occasion interessant is.

Wat is private lease?

Privé een auto leasen, ook wel private lease genoemd, is een vorm van huren. De leaseauto is eigendom van de leasemaatschappij en na de looptijd lever je de leaseauto weer in.

Je betaalt per maand en hebt verder geen omkijken naar de autoverzekering, wegenbelasting of onderhoud. Je hoeft alleen te tanken. Vanaf zo’n €200 per maand rij je in een nieuwe kleine leaseauto.

Private lease auto’s zijn er in alle maten en soorten. Van een compacte wendbare stadsauto tot een grote SUV voor het hele gezin.

Voordelen Private Lease Occasion

  • Geen risico op onverwachte kosten
  • Snel leverbaar, al binnen 2 weken
  • Kortere lease termijnen, vanaf een jaar
  • Goed onderhouden auto’s
  • Aantrekkelijke tarieven 

Risicoloos rijden

Een groot voordeel het privé leasen van een occasion is dat de onzekerheid die komt kijken bij de aanschaf van een tweedehandsauto wordt afgedekt door de leasemaatschappij. De rekening voor onverwachte hoge onderhoud en reparatiekosten gaat naar de leasemaatschappij. Ook het risico op een lager dan verwachte inruilwaarde ligt de leasemaatschappij.

Snel leverbaar

Een ander voordeel bij het private leasen van een gebruikte auto is dat hij snel leverbaar is. Vaak al binnen twee weken. De levertijd op populaire auto’s die de leasemaatschappij niet op voorraad heeft kunnen oplopen tot meer dan 20 weken.

Korte looptijden mogelijk

Private lease van een gebruikte auto is veelal af te sluiten voor een korte looptijd van een of twee jaar. De meeste nieuwe auto’s zijn privé te leasen vanaf minimaal drie jaar. Of ze worden veel duurder bij een looptijd van 1 of 2 jaar. Occasion private lease is daarom ook interessant iedereen die zich niet voor een lange termijn wil vastleggen.

Leaseauto.nl Helpt

Een occasion privé leasen heeft dus zeker voordelen. Leaseauto.nl kan helpen bij het kiezen tussen een nieuwe en een tweedehandsauto. En bij het vinden van een aantrekkelijke occasion private lease aanbieding. 

 

Private Lease Auto’s

Wendbare compacte auto’s blijven populair om privé te leasen. Zo staan de Ford Fiesta en Opel Corsa al jaren in de top 10.

 

Private Lease

Peugeot modellen zijn met een laag maandbedrag populair in Peugeot Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.

https://leaseauto.nl/