Refurbished, helemaal hip!

Wat is Refurbished?

Je ziet het hedendaags vaak langskomen op bv. Groupon en natuurlijk in het nieuws. De rechtszaak tegen Apple over de refurbished producten. Ondanks dat je het steeds vaker langs ziet gaan weet nog steeds niet iedereen wat refurbished inhoudt. Refurbished worden voorkomende producten die door een expert weer een nieuw leven in geblazen wordt. De expert vervangt de minder of niet werkzaam onderdelen voor kersverse. De refurbished toestellen zijn altijd goed getest op ongemakken.

Tegenwoordig wil iedereen duurzaam leven, het is goedkoper en je doet wat voor het milieu. De trend van gebruikte producten blijft aanhouden sinds de crisis. We zijn een stuk beter bewust geworden van onze uitgave en het milieu natuurlijk. Desondanks vinden veel personen voorkomende artikelen eng en willen desondanks liever iets nieuws. Of je kiest voor de middenweg, refurbished!

Voorkomende Iphone kopen

U kunt bijvoorbeeld een Iphone kopen op een marktplaats of u kunt een gebruikte iphone kopen bij een firma. Het verschil met het kopen van een Iphone bij een firma of op marktplaats is dat je op een marktplaats geen garantie krijgt. Je koopt een Iphone bij een Particulier die geen garantie geeft. Andere voordelen als je het bij een firma koopt is dat Alle Iphones worden nagekeken en getest. De slimme telefoons werken nog goed en je krijgt er garantie op.

Waarom refurbished?

Beste bezorging – Wanneer je een refurbished Apple iPhone koopt, dan krijg je ‘m morgen binnen. Zo eenvoudig is het! Vandaag een Apple iPhone kopen voor 23:59 uur? Dan krijg je deze de volgende dag bezorgd. Jouw telefoon refurbished wordt gratis en binnen vierentwintig uur bezorgd.

Het uiterlijk – Er wordt nauwkeurig gekeken naar de binnen- en buitenkant van jouw refurbished iPhone. Een essentieel onderdeel van het reviseren is het beoordelen van het uiterlijk. Jouw toestel is voorzien van een gloednieuwe display en behuizing. Binnen 24 uur krijg je jouw toestel – geheel krasvrij – bezorgd.

Batterij – Alle refurbished slimme telefoons beschikken over een geheel kersverse batterij. Een batterij verliest, naarmate de tijd vordert, aan sterkte. Dit geldt niet voor jouw refurbished telefoontoestel. De oude accumulator is gesaneerd en vervangen. Zo ben je er honderd% van verzekerd dat je over een ideaal werkende accu beschikt.

Garantie – Over een garantie beschikken, is een heerlijk gevoel. Voor alle klanten van TelefoonDiscounter.nl hebben wij een unieke en ijzersterke garantie. Het is een stevige garantie van 2 jaar op al onze refurbished samsungs. Hier zit een gratis vervangservice bij. Dat betekent dat mocht er onverhoopt iets kapot komen of niet meer werken, TelefoonDiscounter.nl jouw refurbished iPhone gratis repareert.

Niet goed, geld terug – Dit geeft alle klanten van Telefoondiscounter.nl altijd een aangenaam gevoel. Ben je toch niet helemaal tevreden over je refurbished gsm? Het komt bijna niet voor, maar het is altijd fijn om over de kans te beschikken. Simpel retourneren binnen 14 dagen, dat kan alleen bij Telefoondiscounter.nl.

Voordelig – Een refurbished iPhone kopen, is een plan waarmee je centen bespaart. Het is goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe Apple iPhone. Niet van nieuw te onderscheiden en voordeliger dan ooit!

Een Refurbished device is een stuk minder duur dan een nieuwe gsm en ook nog eens duurzaam! Iedereen houdt ervan om te besparen en daarom is een refurbished Iphone een beste oplossing. Een refurbished iPhone kopen is een uitmuntend plan. Dit heeft te maken met het feit dat alle refurbished samsungs niet van kersverse Apple samsungs te onderscheiden zijn. De functies en het uiterlijk worden als die van een nieuw apparaat.Wij hebben 6 redenen voor je op een rij gezet waarom je voor refurbished telefoons kiest:

 

Een refurbished Iphone 6s kopen?  

Voor meer info : klikt u hier