Mathmatch
Image default
Aanbiedingen

Soorten Horeca Vliegenvangers

 

Vliegenvangers Horeca

Wanneer je als eigenaar van een bedrijf last hebt van ongedierte overlast dan gaat het meestal om vliegende insecten. Ook kan je onverhoopt last hebben van kruipende insecten of zelfs ratten en kakkerlakken. Dit kan echt helemaal los staan betreft uw hart voor de zaak en de hoeveelheid energie die er al reeds in steekt om uw Horeca zaak goed en op orde te houden. Wij van Antivliegenshop hebben alle kennis en producten in huis om uw zaak helemaal incestvrij en ongedierte vrij te maken!

Tegen Wespen en vliegende insecten in Bakkerijen, Slagerijen en andere Voedsel en horeca gelegenheden: De NTC15 is een hartstikke fijne vliegende insecten en wespenvanger. Het mooie design en toch relatief compacte formaat maakt deze Horeca vliegenvanger ideaal voor het gebruik in kleinere ruimtes. Ook wordt deze vliegenvanger in de kleinere professionele keukens gebruikt. Door middel van UV licht en kleefplaten worden de vliegende insecten aangetrokken en komen ze vast te zitten. Hierdoor heeft u ook geen geluidsoverlast en of vieze geurtjes die vrijkomen bij het gebruik van een elektrische vliegenvanger.

De Pest Reject is ideaal tegen ratten, kakkerlakken:

Het geheim van dit hoogwaardige apparaat is niet gebaseerd op spanningsroosters, lijmplaten. Maar het zit hem in het ultrazone geluid wat het produceert. Alle kruipende insecten en ongedierte heeft er een bloed hekel aan. Ze zullen daarom met een ruime straal buiten uw Horeca gelegenheid blijven. Natuurlijk is het ook van belang om uw horeca zoals keuken, ruimte waar eten wordt bereid schoon te houden.

De horeca vliegenvanger Flytrap ft40:

Als je een grotere professionele keuken hebt, dan is het natuurlijk van extra belang om vliegeninsecten en ongedierte geen kans te geven. Dan is het inzetten van grover geschut zoals de Flytrap ft40 een slimme investering die vervolgens vele jaren uw keuken en de naam van uw horeca gelegenheid enorm hoog zal houden. Door middel van lok vloeistof, kleefplaten en uv licht kunt u op een professionele manier afkomen van al uw insecten overlast.

Bovenstaand zijn drie uitermate goede producten om uw bedrijf op gebied van ongedierte bestrijding aan de top van uw regio te positioneren. Dit zult u vooral gaan merken aan de winst! Klanten merken al snel als de hygiëne bij u een stuk boven de rest uit steekt.

 

https://antivliegenshop.nl/horeca-vliegenvangers/