Mathmatch
Image default
Aanbiedingen

Tafeltennistafels voor elk type speler

Tafeltennistafels voor elk type speler 

Of je nu een casual speler bent of een ervaren prof, het type tafeltennistafel dat je kiest kan het verschil maken. Zoals elke pingpongliefhebber weet, zijn er drie hoofdtypen tafels waaruit je kunt kiezen: binnen, buiten en beton. Laten we ze elk bekijken om je te helpen beslissen welke tafel geschikt is voor jouw behoeften. Lees snel verder en ontdek welke tafel jij moet kiezen!

 

Indoor tafels 

Indoor tafels zijn het meest voorkomende type tafeltennistafel en ze bieden enkele grote voordelen. Ze zijn meestal gemaakt met een spaanplaat blad waarover een melamine laminaat is aangebracht om kromtrekken en vochtschade te voorkomen. Dit maakt ze perfect voor het spelen in huis of in een club waar ze niet worden blootgesteld aan de natuur. Indoor tafels zijn er ook in grote of kleinere versies die ideaal zijn voor kleine ruimtes zoals appartementen en studentenkamers. 

 

Buitentafels 

Als je van plan bent je tafel mee naar buiten te nemen, dan is een buitentafel precies wat je nodig hebt. Deze tafels hebben meestal aluminium bladen waar water gemakkelijk doorheen kan lopen, zodat ze niet kromtrekken door regen of andere vochtophopingen. Buitentafels hebben ook dikkere poten dan binnenmodellen, zodat ze beter bestand zijn tegen winderige omstandigheden, en veel tafels hebben verstelbare poten, zodat je ze waterpas kunt zetten, zelfs als je op een ongelijke ondergrond speelt, zoals gras of grind. 

 

Betonnen tafels 

Voor wie liever iets nog robuusters heeft, bieden betonnen tafels de beste combinatie van duurzaamheid en prestaties. Deze tafels hebben meestal stalen frames met betonnen bladen die een uitstekende veerkracht bieden, waar je ook speelt. Het nadeel is dat deze tafels vrij zwaar en duur zijn in vergelijking met andere types, maar als je iets wilt dat blijft staan, wat Moeder Natuur er ook tegenaan gooit, dan is dit zeker het overwegen waard!  Vaak worden deze tafels niet thuis gebruikt, maar bij scholen of openbare parken.

 

Tijd om te spelen

Welk type speler je ook bent of waar je van plan bent te spelen, er is zeker een tafeltennistafel die perfect aan je wensen voldoet! Van binnenmodellen die perfect zijn voor kleine ruimtes tot buitenopties die ontworpen zijn voor winderige dagen. Vergeet ook niet de betonnen modellen die gebouwd zijn voor ultieme duurzaamheid. Met zoveel beschikbare opties moet het gemakkelijk genoeg zijn om de juiste te vinden. Nu alleen nog beslissen wie als eerste mag serveren!

 

https://www.tafeltennistafel.nl/