Mathmatch
Image default
Aanbiedingen

Uw blender koopgids

Blender koopgids 

Met een Philips blender kunt u gemakkelijk en snel verschillende bereidingen maken. U kunt de blenders gebruiken om verse vezelrijke smoothies en sappen te maken. U kunt ook beslag mixen en verse salsa’s maken, zoals guacamole. Als u zin hebt in verse soep, kiest u een Philips blender. Deze speciale blenders hebben een glazen kan die geschikt is voor warme ingrediënten zoals soepen, maar ook voor gestoofd fruit voor versbereiden.

Van hakken en malen tot mixen en pureren, blenders kunnen het allemaal. 
De aanschaf van een keukenapparaat, vooral een apparaat dat zo vaak wordt gebruikt als een blender, is een grote stap voor een thuiskok. Het helpt niet dat blenders in bijna elke categorie sterk kunnen verschillen, inclusief grootte, snelheid en kracht. Van een eenvoudige machine om piña colada’s te maken tot een high-end blender.

1. Overweeg eerst de grootte

Blenders kunnen in grootte variëren van 3 tot 14 kopjes. Het is belangrijk om de juiste te kiezen. Als opslagruimte een probleem is, is het misschien een goed idee om een compacte blender voor één kopje te kiezen. Voor iedereen die de maaltijden graag van tevoren bereidt, of vaak kookt voor een groep familie of vrienden, kan het een goed idee zijn om een groter formaat te kiezen.

2. Denk ook aan snelheid en vermogen

Niet elk huishouden heeft een blender met veel functies nodig – een eenvoudige maar krachtige machine kan soms het beste zijn. Maar blenders kunnen worden gebruikt voor verrassend complexe taken zoals het malen van vlees, het maken van notenboter en het fijnmalen van ijs.

Snelheid: Zoek naar blenders met tussen de 3 en 10 snelheidsstanden. Met minder dan drie heb je niet genoeg controle, en meer dan tien instellingen zijn niet nodig. Een pulseerknop is wel essentieel!

Vermogen: 500 watt is over het algemeen voldoende voor het typische werk dat je met een blender doet, zoals milkshakes maken en smoothies blenden. (Dit is het geheim van een milkshake).

3. Kijk voor speciale hulpstukken

Persoonlijke bekers: Mix een persoonlijk drankje dat je zo kunt pakken en meenemen.
Hak/mengkommen: Scherpere messen helpen uw blender als keukenmachine te gebruiken.
Koffiemolen: Maal koffiebonen of kruiden en bewaar ze.

4. Weeg de prijs

Last but not least is de prijs een belangrijke factor bij de aankoop van de juiste machine. Er zijn genoeg duurzame kwaliteitsmachines op de markt tegen een betaalbare prijs. Maar er zijn ook veel machines van professionele kwaliteit voor verrassend hoge prijzen! Neem de tijd om uw budget en uw behoeften te evalueren voordat u een aankoop doet.

blender