Mathmatch
Image default
Aanbiedingen

Verschillende soorten stoelglijders

Iedereen weet wat dat je het beste vilt onder stoel- en tafelpoten moet plakken om de vloer te beschermen. Maar wist je dat er veel verschillende soorten in omloop zijn? Vroeger kocht je een stickervel met verschillende maten viltjes en die kon je dan op willekeurige poten plakken. Het nadeel hiervan was dat je altijd meer kocht dan je nodig had of juist te weinig van de maat had die jij ook echt nodig had. Die problemen zijn gelukkig verleden tijd.

 

Schroefbare stoelglijders

Niet langer half loszittende oude viltjes van stoelen af zien vallen. Of er pas veel te laat achter komen dat viltjes allang hebben losgelaten waardoor de stoel scheef is gaan staan, of de vloer al beschadigd hebben. Met schroefbare stoelglijders heb je daar nooit meer last van. Zoals de naam al doet vermoeden kun je de stoelglijders aan de stoel en tafelpoten vast schroeven. Zo weet je zeker dat ze super goed vast zitten en nergens heen gaan.

 

Zelfklevende variant

Naast de geliefde schroefbare variant kun je er ook nog altijd voor kiezen om voor de zelfklevende variant te gaan. Waarom? Ondanks dat de schroefbare viltjes goedkoop zijn, zijn de zelfklevende viltjes nóg goedkoper. Daarnaast zijn ze altijd handig om in huis te hebben voor kleine dingen. Zo kun je ze ook plakken onder decoratie die je wilt plaatsen op een kwetsbare kast zoals glas. Toch wordt voor meubilair aangeraden schroefbare stoelglijders aan te schaffen omdat deze meer steun bieden en langer houden, waardoor ze relatief weer goedkoper zijn.

https://stoeldopshop.nl/vloerglijders/