Mathmatch
Image default
Aanbiedingen

Vijf tips bij het huren van een bestelwagen

Bent u op zoek naar een bestelbus voor een verhuizing of een personenbusje voor een vakantie? Dan is een bestelbus huren of personenbusje huren bij Blue Rent a Car de oplossing waarnaar u op zoek bent. Het huren van een bestelwagen is voordeliger dan wanneer er meerdere malen op en neer gereden moet worden of iedereen met eigen vervoer ergens heengaat. Maar waar moet u op letten?

Wat kost een bestelbus huren?

De prijs van het te huren voertuig is afhankelijk van de eisen die u eraan stelt. Wilt u een bestelbus huren? Wilt u een bestelwagen huren? Heeft u genoeg aan een personenauto? Hoe groter de capaciteit van het voertuig is, des te duurder zal de huur zijn. Neem daarom de verschillende opties goed door, zodat u weet wat voor uw situatie de beste keuze is.

Hoe bent u verzekerd?

Bekijk ook voordat u een bestelbus gaat huren, hoe u verzekerd bent tegen schade. Let vooral op het eigen risico dat u moet bijdragen, wanneer iets met de bus gebeurt. U kunt dit eigen risico bij Blue Rent a Car verminderen naar € 500,- door een dagelijkse meerprijs te betalen van € 12,50.

De mogelijkheden voor meer bestuurders

Zeker wanneer u een personenbusje gaat huren om op vakantie te gaan, is het raadzaam om na te vragen of meerdere personen de bus mogen besturen. Vaak moet dit in het huurcontract opgenomen worden. De bestuurder van de wagen van formaat moet in het bezit zijn van een rijbewijs B, maar hoeft niet aan een minimumleeftijd te voldoen.

Bekijk de bus op schade

Wanneer u de bestelwagen gaat huren, moet u er goed op letten of er tekenen van schade zijn, zodat u die niet bij inleveren zelf in rekening krijgt gebracht. Noteer beschadigingen en maak er foto’s van.

Huur diverse accessoires bij deze experts

Wanneer kleine kinderen meereizen, is het raadzaam om kinderzitjes te huren of te kijken of er mogelijkheden zijn om uw eigen kinderstoeltjes in de personenbus te installeren. Gehuurde kinderzitjes zijn immers vaak van een mindere kwaliteit en zijn lastiger te installeren.