Mathmatch
Image default
Aanbiedingen

Wat is Loopbaanbegeleiding

Wat is Loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is het supporten en adviseren bij het maken van loopbaankeuzes. U ontvangt prive opvang  waarbij de loopbaanbegeleiders conversatiepartner voor u zijn. Loopbaanbegeleiding bied u inzicht in uw kansen, gedrevenheid, kwaliteiten, motivatie en positie op de arbeidsmarkt. Welke stappen moet ik zetten om de geschikte baan te vinden? Wat is mijn passie? Hoe gebruik ik mijn eigenschappen optimaal. Een weerwoord op deze vraag bekomt u doormiddel van loopbaanbegeleiding. Een cursus loopbaanbegeleiding is geschikt voor werkenden, ZZP’ers en carrièremannen- en dames.

 Heeft u een vorm van autisme?

Mensen met een vorm van autisme/ADD/ADHD of gedragsproblemen ondervinden zichzelf prettig tijdens de loopbaantrajecten. De vrijblijvende omgeving, de schematische ordening en de vele locaties dichtbij uw woonplaats zorgen daarvoor. De betrokken en prive begeleiding van de loopbaanbegeleiders draagt bij aan dat prettige gevoel.

Jobcheques

Met de jobcheques krijgt u bilijke loopbaanbegeleiding. Tijdens het loopbaantraject gaat u tezamen met de loopbaanbegeleider kijken naar uw loopbaanvraagstukken. Tevens bekomt u inzicht in uw plaats op de arbeidsmarkt en wordt er gekeken naar het belang van de verhouding tussen uw baan- en privésituatie. De loopbaancheques zijn een elektronisch betaalmiddel voor vakkundige loopbaanbegeleiding . De loopbaancheques zijn beschikbaar gesteld door de Vlaamse overheid.

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding?

8 uur loopbaanbegeleiding kost slechts €80,-  In totaal stelt de Vlaamse overheid 8 uur vakkundige loopbaanbegeleiding beschikbaar. Het doorgaanse tarief van twee loopbaan cheques is € 1100,-. De Vlaamse overheid betaalt het verschil voor u en neemt € 1020,- voor hun rekening.

Heb ik recht op loopbaancheques indien ik in mijn opzeggingstermijn zit?

Op het moment dat u in uw opzegtermijn zit, kan u uw jobcheques reserveren. Wanneer uw opzeggingstermijn verstrijkt, is het niet mogelijk om loopbaancheques te bestellen. Tevens heeft u recht op jobcheques tijdens uw tijdsduur van verbrekingsvergoeding.

Stap 2. Heeft u het bedrag betaald? Dan krijgt u (binnen 14 dagen) uw jobcheque van Edenred via mail of per post. De mail of brief is de bevestiging dat u betaald heeft en aan alle voorwaarden voor Loopbaanbegeleiding voldoet.

Loopbaantest

Heeft u behoefte aan joboriëntatie? Is dit de ideale taak voor u? Heeft u behoefte aan inzicht loopbaanbegeleiding? Gaat het de gepaste kant op met uw carrière? Indien u vragen heeft wat betreft uw loopbaan, dan biedt loopbaanbegeleiding inzicht.

Ga naar loopbaantest.be vul slechts 12 vragen in en u ontvangt meteen het resultaat in uw mailbox.

Voor wie is Loopbaanbegeleiding?

Ontslagen of in opzegtermijn?

Ik heb moeite om mijn werknemers te motiveren, ik heb het gevoel dat ik er alleen voor sta en ik schuif de vervelende taken voor me uit. Herkenbaar? Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Hoe kunt u zich overtreffen in uw betrekking, waarom wordt ik nooit uitgenodigd in een sollicitatie gesprek? En u wilt meer uit uw carrière halen. Maar hoe doet u dit?

U verlangt bevordering maken of betreffende een paar jaar. En hoe kunt u uw leiderschap overtreffen of andere competenties. Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Bent u ontslagen of zit u in opzegtermijn? U weet niet waar u op moet solliciteren. Of uw wordt niet uitgenodigd op sollicitaties. Met loopbaanbegeleiding kunt u dit aanpakken.

Waarom loopbaanbegeleiding?                     

is erop gericht om u te bijstaan bij veranderingen in uw leven. Heeft u moeite met bewerkingen in uw werk of loopbaan? Raakt u de balans kwijt tussen uw werk- en privéleven? Loopbaanbegeleiding kan u voorzien van raadgeving. Dat advies geleidt u bij het vinden van een oplossing op uw vraag. Samengevat, met de aandacht loopbaanbegeleiding lost u het probleem op. Enkele voordelen van loopbaanbegeleiding zijn: betaalbaar met jobcheques, een procesverloop brengt antwoorden op en beter in uw schoeisel staan.

Voor meer info : klikt u hier