Mathmatch
Image default
Aanbiedingen

Zo kom je niet aan met de kerst

Het is heel verleidelijk om met de kerst lekker te eten en vooral om veel te eten. Gezellig met familie of vrienden om de tafel, gaat elk pondje al snel door het mondje. Misschien zie je er zelfs eigenlijk wel tegenop en krijg je er brandend maagzuur van. Wil je voorkomen dat het de aankomende kerst zo gaat? Check dan deze tips, zodat jij de kerst glansrijk, zonder extra kilo’s doorkomt.

Intermitted fasting

Heb je nog nooit gehoord van intermitted fasting? Dan wordt het nu tijd. Het is namelijk handig om net voor de kerst een dag rustig aan te doen en een soort vasten te houden. Dat is namelijk intermitted fasting, voor een bepaalde tijd vasten. Op die manier krijg je juist op die dag wat minder calorieën binnen. Dat zorgt ervoor dat je wat marge hebt met de feestdagen.

Tip van diëtistenpraktijk Enschede

Eet slim geeft de diëtistenpraktijk in Enschede aan. Het is verleidelijk om veel te eten als iemand anders zoveel lekkers voor je heeft gekookt of misschien heb je dat zelf al gedaan. Alleen als er wel één groot voordeel is, dan is het wel dat er ook veel verschillende dingen op tafel staan. Maak daar gebruik van! Er staat altijd wel groente op tafel, doe daar wat van op. Mocht de gastheer of gastvrouw vinden dat je niet genoeg eet, is dat een goede reden om vooral daar veel van op te scheppen. Groentes zijn gezond en je het zijn ook geen dikmakers.

De diëtistenpraktijk in Enschede heeft nog een ander handige tip: heb je moeite om niet alles te pakken wat je ziet? Drink dan vooral veel water bij het eten. Dit vult en zorgt ervoor dat je minder op kunt.

Wil je nog meer tips over afvallen? Dan kun je wellicht beter een afspraak maken met de diëtistenpraktijk in Enschede. Zij helpen je graag op weg.

https://samen-sterk.com/dietist-enschede/