Rouwbloemen Utrecht voor een overleden moeder.

Uw eigen moeder is overleden en natuurlijk is dit verschrikkelijk. U wilt graag een waardig afscheid en natuurlijk horen rouwbloemen hierbij. Als de uitvaart in Utrecht plaats vindt dan is het handig om een lokale bloemist in te schakelen voor de bloemen. Rouwbloemen Utrecht kunnen een persoonlijk tintje mee krijgen bij de Lotus. De Lotus is een bloemisterij met meer dan 30 jaar ervaring in o.a. rouwbloemen in de regio Utrecht. Naast een compleet assortiment in de webshop kunt u ook een persoonlijk boeket laten maken. U kunt bijvoorbeeld de favoriete bloemen van uw moeder in het rouwarrangement verwerken. Uw afscheid met bloemen krijgt zo een persoonlijk tintje.

Rouwbloemen Utrecht voor op de kist.

De kinderen krijgen natuurlijk een belangrijk aandeel in de uitvaart van hun moeder. U kunt bij de Lotus terecht om eventueel speciale bloemen voor op de kist op te laten maken. U kunt op onze website kijken bij de rouwarrangementen. Een rouwarrangement is eigenlijk een groot bloemstuk dat eventueel op de kist geplaatst kan worden. U kunt altijd persoonlijk contact opnemen met De Lotus om uw wensen door te spreken. Aan de hand van uw wensen en de afmetingen van de kist wordt er een prachtig bloemstuk op maat gemaakt.

Rouwbloemen Utrecht op maat van uw wensen laten maken.

Op de website van de Lotus komt u natuurlijk een aantal bloemstukken tegen die wij standaard in ons assortiment hebben zitten. U vindt misschien zo’n druppelvorm prachtig, maar het soort bloemen dat gebruikt wordt vindt u helemaal niets. Het kan een oplossing zijn om even contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag persoonlijk bij het uitzoeken van een rouwarrangement. Uiteraard kunnen wij u helpen om de favoriete bloemen van uw moeder in het rouwarrangement te verwerken.

 

Voor meer info : klikt u hier