Mathmatch
Image default
Auto’s en Motoren

Wat je moet weten over het Volkswagen Caddy leasen

Als je een auto wilt gaan leasen, voor je onderneming of voor persoonlijk gebruik, dan kies je vaak eerst een soort auto waar je voor wilt gaan. Hierna ga je pas kijken naar de mogelijkheden voor het leasen van deze auto. Als je interesse hebt in een leaseauto die je veel ruimte biedt en die toch relatief voordelig te leasen is, dan kan je een Volkswagen Caddy leasen. Deze is zowel voor particulieren als voor bedrijven beschikbaar als leasewagen en komt in diverse uitvoeringen. De leaseprijzen liggen over het algemeen scherp, waardoor het ook financieel een goede keuze is.

De voordelen van een Volkswagen Caddy leasen

Er zijn meerdere voordelen op te noemen van het leasen van een Volkswagen Caddy. Je hebt de keuze uit meerdere vormen van lease, zoals bijvoorbeeld Private Lease of Financial Lease, en je profiteert van een ruime wagen waar je veel mee kunt. Een ander voordeel van de Volkswagen Caddy leasen is de aangename leaseprijs. Voor bedrijven ligt de leaseprijs vaak gemiddeld 200 euro hoger dan voor particulieren. Dit heeft te maken met de leasevorm en natuurlijk ook met de mate ven het gebruik van de wagen. Toch is het altijd een voordelige optie om een Volkswagen Caddy te leasen.

Geen zorgen om belasting en verzekering

Als je een auto koopt, dan heb je te maken met hoge aanschafkosten en moet je ook direct gaan betalen voor de belasting en de verzekering. Met dergelijke kosten hoef je geen rekening te houden als je besluit om een Volkswagen Caddy te gaan leasen. In dit geval betaal je vooraf helemaal niets, of betaal je uitsluitend een verhoogde eerste termijn in verband met aanvraagkosten en dergelijken. Dit ligt bij iedere leasemaatschappij anders. De belasting- en verzekeringskosten zitten direct bij het maandbedrag van het leasecontract inbegrepen.

Voor meer info : klikt u hier