Mathmatch
Image default
Banen en opleidingen

Ontwikkelaar telecomnetwerken

Ontwikkelaar telecomnetwerken

Takenpakket

Als Integration Analist – Technical Designer ben je de brug tussen de Business Analysten, Domain Delivery teams en IT leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor de productie van het functionele ontwerp van applicaties en je waakt erover dat alle functievereisten (ook technische) vervuld zijn.

Vanuit de samenwerking met Business Analysten kom je tot een goed begrip van wat de business nodig heeft en verwacht. Dit inzicht neem je mee om samen met de IT Architecten een oplossing uit te werken die er een gepast antwoord op biedt.

Hierna begeleid je onze ontwikkelaars en ondersteunt je hen. Daarnaast voer je integratietests uit en ondersteun je de testanalisten bij het uiteindelijke testen van de applicatie.

Ook de technische aspecten vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Je werkt samen met onze specialisten in data, security en infrastructuur. (interesse en kennis in IT security is dan ook zeker een pluspunt.)

Door jouw brede én diepe betrokkenheid kan je de leveranciers en externe consultants in kwestie een duidelijk beeld geven van de functionaliteiten en changes die worden verwacht. Hierbij ondersteun je niet alleen de opmaak van ramingen en de verwerking van change requests, maar controleer je ook de deliverables en correcties van defecten.

Jouw profiel

Scherpe analyses maken zit in je DNA en je kan vanuit die analyse creatieve, gestructureerde oplossingen voorstellen met oog voor de noden van de klant.

Om de rol snel op te pakken is het handig als je beschikt over een Bachelor of Master Diploma en reeds een eerste professionele ervaring hebt met IT Delivery – bij voorkeur als analist, devops engineer, ontwikkelaar of technical designer.

Je wordt aangetrokken door de technische aspecten van IT en krijgt tegelijk ook energie uit sociale contacten.

Je bent een team player met wie anderen makkelijk samenwerken, en kunt dankzij je vlotte communicatievaardigheden ook anderen meekrijgen in je verhaal om samen het beoogde resultaat te bereiken.

API gebaseerde integraties, web services (REST, SOAP) Spring(boot) en marktstandaarden als UML en BPMN zijn je allesbehalve onbekend. Zoals eerder vermeld is kennis van security aspecten zeker een pluspunt.

Om je goed verstaanbaar te kunnen maken bij je collega’s spreek je tot slot vloeiend Nederlands en Engels. Wanneer je je op professioneel vlak goed kan uitdrukken in het Frans dan is dit ook zeker een troef

https://www.vindazo.be/vacatures/ontwikkelaar-telecomnetwerken.html