Mathmatch
Image default
Beauty en verzorging

Goedkoper naar de sauna

De Zwaluwhoeve is veel meer dan alleen een sauna. Je kan er genieten van vele welness mogelijkheden die je bijna nergens anders vindt. Ga jij normaal gesproken naar de sauna bij jouw in de buurt, ga dan eens naar de Zwaluwhoeve. Omdat het aanbod zo groot is kan je er achter komen welke sauna jij het fijnst vindt. Wil je voor nog wat extra luxe gaan, neem dan een lekkere massage erbij. Deze zijn wel aan de dure kant maar zorgt wel voor volledige ontspanning.

Op dit moment worden de winter welness weken gehouden bij De Zwaluwhoeve. Dit betekent flinke korting op een aantal arrangementen. Wil jij jouw geliefde verrassen, ook dan zijn er speciale pakketten inclusief romantische overnachting beschikbaar. De Zwaluwhoeve is elke dag geopend vanaf half tien in de ochten. Het parken van uw auto is gratis, voor de routebeschrijving verwijzen wij u naar de website. Wilt u weten welke soorten sauna’s u allemaal kunt verwachten, bekijk dan de plattegrond van de Zwaluwhoeve.

Om de zoveel tijd zijn er acties bij De Zwaluwhoeve, waarbij de tweede persoon gratis mee naar binnen mag. Ook grote winkels stunten vaak met kortingen op entree of andere activiteiten. Houdt alle kortingen scherp in de gaten en betaal niet meer teveel voor een dagje genieten in de sauna.

Voor meer info : klikt u hier