Mathmatch
Image default
Beauty en verzorging

Het serum voor een jongere uitstraling

Jessica is 42 jaar oud en wil er zo lang mogelijk jong uit blijven zien zonder dat ze operaties wil ondergaan. Ze heeft haar huid en gezicht altijd goed verzorgd met de cosmetica die in de gebruikelijke drogisterijen verkrijgbaar zijn. Dit heeft altijd goed voor haar gewerkt maar nu wil ze toch een fronsrimpel verwijderen. Van enkele goede vriendinnen heeft ze gelukkig uitstekend advies gekregen. Zij gaan sinds een jaar naar Botox Amsterdam en hebben hiermee erg goede ervaringen.

Na een tijdje van overwegen besluit Jessica om ook naar deze kliniek te gaan. Ze vind het best spannend en is dan ook wel zenuwachtig als ze op weg naar de kliniek is. Nadat ze hartelijk welkom  is geheten met een lekker bakje koffie heeft ze haar eerste consult met de behandelende specialist. De specialist adviseert haar een behandeling met fillers  waardoor de fronsrimpels zullen verdwijnen en Jessica er direct vijf jaar jonger uitziet. Jessica is door het professionele en deskundige consult met de specialist er helemaal van overtuigd dat de behandeling succesvol zal verlopen. Tevens is ze erg tevreden met de prijs van de behandeling.

De volgende dag rijdt ze terug naar de kliniek en kan de behandeling beginnen. Gek genoeg is ze vandaag juist niet zenuwachtig. De behandeling verloopt vlot en pijnvrij en Jessica is erg tevreden met het resultaat van de behandeling. Het resultaat van de behandeling houdt ongeveer drie tot vier maanden aan. Vanwege de prettige ervaring met de kliniek en het feit dat de behandelingen niet te duur zijn besluit Jessica direct om een vervolgafspraak te maken. Jessica voelt zich sinds haar bezoeken aan de kliniek veel zelfverzekerder wat voor haal positieve gevolgen heeft voor haar carrière en daarnaast ook in haar sociale leven. Ze zou iedereen de veilige en kwalitatief hoge behandelingen dan ook zeker aanraden.

Voor meer info : klikt u hier