Mathmatch
Image default
Bedrijven

3 populaire voornemens voor het nieuwe jaar

Een nieuw jaar betekent voor veel mensen een nieuwe frisse start. Veel mensen nemen zich ieder jaar voor om de beste versie van hunzelf te zijn. Mocht jij nog op zoek zijn naar goede voornemens, lees dan snel verder, want wij hebben een lijstje gemaakt met de drie populairste voornemens voor 2022.

Stoppen met roken

We weten allemaal dat roken slecht is voor onze gezondheid. Toch zijn er nog heel veel Nederlanders die roken. Stoppen met roken is namelijk niet zomaar iets. Wanneer je gewent bent om een paar keer per dag een sigaret op te steken, moet je je gewoonten zien te verbreken. Dit vraagt om veel doorzettingsvermogen. Wanneer je stop of mindert met roken krijg je last van afkickverschijnselen. Zeker aan het begin is het lastig om hiermee om te gaan. Er zijn verschillende manieren om te voorkomen dat je terugvalt. Veel mensen die willen stoppen met roken stappen over op alternatieven, zoals een vape pen als hulpmiddel. Bij een vape pen komen minder schadelijke stoffen vrij en in lagere concentraties. Pas wel op want het is nog niet duidelijk wat voor schadelijke effecten een vape pen heeft bij langdurig gebruik.

Afvallen

Na al het vele eten tijdens de feestdagen, willen mensen afvallen. De meeste mensen doen dit echter op een slechte manier. Wanneer je wilt afvallen, moet je niet te streng voor jezelf zijn. Je mag echt nog wel een stukje taart op een verjaardag. Ook moet je blij zijn met ieder klein stapje. Je kan niet zomaar in een keer 10 kilo afvallen in een week. Wanneer je wil afvallen is het belangrijk om realistische doelen te stellen en blij te zijn met iedere stap die je dichter bij je einddoel brengt.

Meer sporten en bewegen

De een wil meer gaan sporten en bewegen om sterker te worden, de ander wil sporten om aan een betere conditie te werken. Voor beide geldt dat je regelmatig moet sporten en bewegen. Sport niet een keer heel lang, maar bijvoorbeeld drie keer per week. De meest populaire sport in Nederland is fitness. Hoe jong of oud je ook bent, iedereen kan in de sportschool wel wat.

https://www.vaposhop.nl/vaporizers/pen-vaporizers/