Mathmatch
Image default
Bedrijven

3 redenen waarom jij een houten veranda verdient

Wie graag zijn tijd buiten spendeert is al gauw gebaat bij een professionele houten veranda. Hierdoor zit u tijdens de warmste zomerdagen heerlijk in de schaduw van de veranda. Maar tevens tijdens hevige regenbuien kunt u gebruik maken van uw veranda en droog in de tuin genieten. Echter zijn dit niet de enige voordelen van een houten veranda. Hieronder hebben wij 3 gunstige bijkomstigheden op een rijtje gezet!

Investeer in uw woning

Ten eerste betekent het aanschaffen van een houten veranda niet alleen dat u geld uitgeeft aan uw leef comfort, het is ook nog eens een investering in uw woning! Vrijwel altijd staat de aankoopprijs van de veranda minstens gelijk aan de waardevermeerdering van uw woning. Echter wanneer deze professioneel is aangelegd en goed is onderhouden kan dit gemakkelijk meer zijn. In sommige gevallen kunnen de oppervlakte gewonnen door de aanbouw van een professionele veranda zelfs bij uw woningoppervlak worden bijgeteld! En dit alles zonder een vergunning.

Niet alleen in de zomermaanden

Vaak wordt gedacht dat een houten veranda alleen gebruikt kan worden in warme zomermaanden. Echter is dat tegenwoordig helemaal niet meer waar. Door een veranda te combineren met een glazen schuifwand en een buitenhaard of -verwarming is het zelfs tijdens de koudste wintermaanden gegarandeerd genieten. De perfecte locatie voor een gezellige borrel of winterbarbecue.

Verminder stookkosten

Een enorm pluspunt aan een houten veranda aan uw woning is dat het invloed heeft op uw stookkosten. Dit komt omdat deze veranda een barrière vormt tussen de koude buitenlucht en uw verwarmde woning. Als deze veranda vervolgens verwarmt of compleet afgesloten wordt door glazen schuifwanden vormt er zich een compleet afgesloten sluis. Hierdoor hoeft er minder gestookt te worden in huis en zal het energieverbruik afnemen. Wie zegt daar nou nee tegen?

https://degoedkoopsteveranda.nl/houten-veranda/