Mathmatch
Image default
Bedrijven

Beste traineeship Compliance in Nederland

Het CDD (Compliance) Traineeship is een boeiend traineeship voor getalenteerde young professionals. In de loop van het jaar verdiep je je in de wereld van de Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme) en voer je controles uit op de gegevens van zakelijke en particuliere klanten.

Momenteel werven wij kandidaten voor ons Compliance Traineeship programma. Tijdens het programma leer je over Wwft (Money Laundering and Terrorist Financing Prevention Act), voer je data checks uit bij zakelijke en particuliere klanten en bouw je een consistent track record op van zelfstandig werken.

In dit uitdagende traineeship leer je zowel theoretische als praktische vaardigheden in de Wwft. Aan het einde van de opleiding heb je de keuze om aan de slag te gaan bij een van onze zakelijke klanten, zoals de Volksbank, ING of ABN AMRO.

Bereid je voor op de uitdaging van je leven. Het CDD (Compliance) Traineeship is een spannend traineeship voor getalenteerde jonge professionals zoals jij. Het is een kans om je vaardigheden te ontwikkelen en je carrière te lanceren in digitale compliance door ervoor te zorgen dat de juiste controles worden uitgevoerd.

Tijdens je CDD Traineeship zul je je theoretische kennis in de praktijk kunnen toepassen, terwijl je tegelijkertijd inzicht krijgt in de financiële wereld. “Ervaring is de beste leermeester!”, zal je motto zijn, en dat kun je elke dag met eigen ogen zien.

Wilt u een verschil maken? Wil je de financiering van terrorisme en het witwassen van geld voorkomen? Wil je deel uitmaken van een innovatief team van professionals? Meld je dan nu aan. Je komt terecht in een unieke dienst die werkt aan een unieke missie: het voorkomen van het witwassen van geld en de financiering van terrorisme.