Mathmatch
Image default
Bedrijven

De juiste software voor een uitzendbureau

De tijd van het fysieke, offline uitzendbureau is voorbij. Tegenwoordig vindt alle ‘actie’ op het internet plaats. We leven in een tijdperk dat digitaler en digitaler wordt. De kansen op het internet zijn haast onbegrensd. Niet alleen particulieren, vooral ook bedrijven hebben daar enorm veel profijt van. Het leeuwendeel van de sollicitaties vandaag de dag vindt online plaats. U zou wel gek zijn hier niet op in te spelen, dat doet u door middel van software voor uw uitzendbureau. Deze software optimaliseert alle bedrijfsprocessen en helpt recruiters en detacheerders om het juiste gezicht aan het juiste profiel te linken. Carerix is een specialist die u helpt u om het beste softwarepakket voor uw uitzendbureau samen te stellen en parels op de arbeidsmarkt te ontdekken.

Waarom kiest u voor een CRM-systeem?

Een CRM-systeem, oftewel: Customer Relationship Managementsysteem, is essentieel voor elk uitzendbureau. In het Nederlands zou u een CRM-systeem kunnen vertalen als ‘systeem voor klantenserviceoptimalisatie’. Het doel van deze software voor uw uitzendbureau is het optimaal inzetten van klantgegevens. Daarnaast stimuleert het systeem vlekkeloze communicatie: uw bedrijf wordt in één klap mobiel. Ook matcht het systeem uitstekend met het gebruik van sociale media. Het beste CRM-systeem voor uw bedrijf vindt u bij Carerix.

Ontdek wat u van een ATS-systeem mag verwachten

ATS is een afkorting voor ‘Applicant Tracking System’ (‘Sollicitant Volg Systeem’). Dit systeem levert de ideale software voor elk uitzendbureau. Met ATS-systemen stelt u kandidatenlijsten samen voor alle sollicitaties van uw bedrijf. U wacht niet zomaar tot anderen naar u komen, maar u benadert hén actief. Het is de rol van de recruiter, de detacheerder en de intercedent om de optimale kandidaat aan de juiste functie te linken. Dat bespaart uw bedrijf een hoop tijd, waardoor de efficiëntie kan worden opgeschroefd. Het gebruiksgemak wordt vergroot. Bent u op zoek naar de juiste software voor uw uitzendbureau? Het begint bij CRM en ATS. Schakel daarom een specialist in, zoals Carerix, en ontdek de voordelen!

https://carerix.com/