Mathmatch
Image default
Bedrijven

De kortste afstand tussen twee mensen is een glimlach

Een glimlach is vaak het eerste wat opvalt wanneer u iemand ontmoet. Een glimlach is dan ook erg belangrijk voor het zelfvertrouwen, het kan dan ook voor problemen in uw zelfverzekerdheid zorgen wanneer uw glimlach er niet zo uitziet als u wenst. U kunt bijvoorbeeld een overbeet hebben, of juist een onderbeet. Misschien staat uw kaak te ver naar achteren, of te veel naar voren. 

 

Als volwassene is het misschien vreemd om een beugel te nemen, al helemaal wanneer uw puberende kind er ook een heeft. De laatste tijd hoeft een beugel volwassene er niet vreemd uit te zien, al helemaal niet wanneer het het resultaat biedt die u wilde. De laatste jaren is een beugel voor 18- tot 50-jarigen steeds meer gestegen. Het laat u een zekerder gevoel geven over uw eigen tanden. Bij veel is het puur cosmetisch, maar wanneer uw gebit uw dagelijks functioneren in de weg zit kan een beugel veel oplossing bieden en zal de inzet van een kunstgebit nog lang niet nodig zijn. 

 

Is uw glimlach verpest door een gebroken of missende voortand, door bijvoorbeeld een ongeluk? Dat kan zo weer gefixt worden met een implantaat tand. Een implantaat vervangt de tandwortel, meestal gemaakt van titanium. Na de plaatsing van het implantaat duurt het even voor er een kroon of brug op kan worden gezet, maar in die tussentijd zou u een tijdelijk plaatje kunnen laten aanmeten. De kroon is een overkapping, vaak gemaakt van porselein of metaal (voor de gangster-look), die het missende deel van uw tand kan vervangen. Is het nodig om uw hele tand te vervangen, dan heeft u een brug nodig. De brug is een kunsttand of -kies met twee kronen die worden verankerd aan een grenzende tand. Deze wordt met behulp van cement in uw gebit vastgezet. 

 

“De kortste afstand tussen twee mensen is een glimlach.” Wanneer deze glimlach dus niet van uw nature is, zijn er nog genoeg oplossingen zodat u weer glimlachend het leven door kan.

 

Voor meer info : klikt u hier