Mathmatch
Image default
Bedrijven

Draadloze beveiliging

We kennen allemaal wel de standaard beveiligingscamera die voor de deur of in de tuin hangt. Vaak is deze nog nep ook. Wanneer er wel een echte camera word opgehangen om de veiligheid van uw huis te waarborgen zal deze vaak tegen het huis aan geplaatst worden vanwege de kabel die moet worden doorgetrokken vanuit huis. Jammer genoeg weten inbrekers vaak ook waar deze camera’s zich dan bevinden. Dankzij de nieuwste technologie is het mogelijk om deze inbrekers een stap voor te zijn.

Tegenwoordig is het mogelijk om camera’s op verborgen plekken bijvoorbeeld in de tuin te plaatsen. Dit is mogelijk doordat de nieuwste zogeheten IP camera niet via een kabel maar en netwerk verbonden is. Dit is natuurlijk ideaal om uw eigendommen nog beter te beveiligen. Ondanks dat deze IP camera dus werkt via een netwerk wat de mobiliteit van de camera verbeterd heeft het ook een nadeel. De verbinding van een IP camera kan niet altijd even stabiel zijn waardoor het verstandig is er een bewakingscamera bij aan te schaffen. Deze bewakingscamera is wel verbonden via een kabel en bied dus een constanter beeld. Een combinatie van beide camera’s word dus geadviseerd om uw eigendommen zo goed mogelijk te kunnen beveiligen.

Zeker in een wereld waarin alles steeds meer online gebeurd is het verstandig om gebruik te maken van een IP camera. Een IP camera kan namelijk doordat hij verbonden is met een netwerk in de gaten worden gehouden met een smartphone en/of tablet. Dit is natuurlijk ideaal en makkelijk te gebruiken. Want het controleren op een monitor is eigenlijk niet meer van deze tijd. Voor bedrijven is een monitor en dus een reguliere bewakingscamera wel verstandig, maar voor eigen gebruik wordt geadviseerd een IP camera te gebruiken. Want met een IP camera heb je alle beelden binnen handbereik.

Voor meer info : klikt u hier