Mathmatch
Image default
Bedrijven

Duurzaam verwarmen, daar zijn wij voor!

Nederland gasloos maken. Dat is wat Techneco beweegt. Wij zijn een familiebedrijf met ruim 23 jaar ervaring in warmtepomp techniek. We bedenken continu oplossingen om woningen en gebouwen minder gas te laten verbruiken. Dat doen we met een team van ruim 40 specialisten, die willen bijdragen aan een schonere wereld. Op deze manier kunnen we verantwoordelijk en duurzaam verwarmen.

Techneco levert verschillende typen warmtepompen, waaronder hybride-, gasabsorptie-, en volledig elektrische warmtepompen. Deze worden in de woningbouw en de utiliteitsbouw gebruikt en zowel in de nieuwbouw als in de bestaande bouw. Tevens kunnen wij de bronnen en vloerverwarming leveren om zoveel mogelijk lasten van uw schouders te ontnemen. Techneco heeft veel technische kennis in huis om u zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen en adviseren bij de aankoop van uw warmtepomp. Zo kunt u ook uw huis verwarmen zonder gas.

Techneco biedt compleet geïntegreerde warmtepompsystemen aan; dus zowel de bron, de warmtepomp, de boiler, de aansluitsets en het afgiftesysteem. Wij zorgen ervoor dat de verschillende componenten perfect op elkaar zijn afgestemd. Techneco heeft een groot assortiment kwaliteitswarmtepompen waardoor Techneco afhankelijk van de wensen en situatie altijd de juiste oplossing kan aanbieden.

Techneco levert warmtepompen aan vakkundige installateurs. Wij ontwerpen in overleg met de installateur welk warmtepomp systeem het beste in uw situatie past. Zodat u gegarandeerd de meest rendabele oplossing heeft. Elk project wordt door één ervaren projectleider begeleid, zodat u ook één aanspreekpunt heeft om op terug te vallen. Nadat uw systeem in bedrijf is genomen kunnen wij een goede nazorg bieden met onze serviceafdeling.

In ons assortiment warmtepompen hebben wij de Elga hybride warmtepomp en Toros Vision combiwarmtepomp volledig zelf ontwikkeld. Deze producten worden bij ons in Delft continu verder geïnnoveerd, zodat ze tot de meest innovatieve producten van Nederland blijven behoren. Deze warmtepompen worden ook volledig in Nederland geproduceerd.

Voor meer info : klikt u hier