Mathmatch
Image default
Bedrijven

Filterkaarsen online bestellen

Filterkaarsen laten installeren door Techno Filter

Ik heb ruim twee jaar geleden filterkaarsen laten installeren door www.TechnoFilter.eu. Dit bedrijf biedt veel verschillende filteroplossingen aan voor de filtering van sanitaire leidingen en industriële toepassingen. Het scheiden van de schadelijke stoffen kan in huis door het installeren van filterkaarsen aan het begin van de waterteller van je watermaatschappij. Door het gebruik van onze huishoudelijke apparaten worden de leidingen in ons huis dagelijks blootgesteld aan zandkorreltjes, vuildeeltjes en roest. Dit is niet erg, want ze kunnen daar best tegen. Alleen neemt de beschadiging aan de apparaten en leidingen in het huis jaarlijks een beetje toe. Beetje bij beetje werken de schadelijke stoffen zich door in de apparaten bij je in huis. Kalk is een voorbeeld van een deeltje dat je liever niet in je waterleidingen hebt zitten. Ik wilde dat in ieder geval niet meer. Tot die conclusie kwam ik een aantal jaar geleden. Ik was net verhuisd naar een oud huis in de binnenstad. Het is een prachtig herenhuis met drie verdiepingen en een statige entree. Binnen de eerste seconde was ik verliefd op het huis. Helaas hebben oude huizen vaak verborgen gebreken. Vandaar dat ik een grondige inspectie liet uitvoeren naar de staat van het huis. Het dak werd onderzocht en de fundering werd onder de loep genomen. Helaas was ik één belangrijk aspect van het huis vergeten: de leidingen. Leidingen zijn namelijk van groot belang om schade te voorkomen. Waterschade is namelijk geen pretje. Het tast de vloeren en het meubilair van je huis onomkeerbaar aan. Ik kan het weten. Drie maanden na de verhuizing waren we bijna klaar met de gehele verhuizing. We hadden de vloeren vervangen en het huis helemaal naar onze smaak ingericht. Op de begane grond plaatsten we een prachtige hardhouten vloer. De vloeren die horen te zitten in een statig herenhuis. Het noodlot sloeg toe op het moment dat we bij een bouwmarkt net buiten de stad waren. We zochten nog een mooi behang voor op de slaapkamer op het moment dat we werden gebeld door de buren. Ze liepen langs ons huis en hadden water onder de deur uit zien komen. Mijn vrouw haalde de auto op en we zijn direct naar huis gereden om de schade te bekijken. Op dat moment had ik nog nooit van filterkaarsen gehoord, maar daar zou snel verandering in komen.

Filterkaarsen na het ongeluk

De begane grond was een waterballet. De leiding onder de keuken was gescheurd en daardoor sijpelde al het water door de kastjes naar de vloer. Binnen een uurtje was al het werk van de voorgaande 3 maanden geruïneerd. Het was een tragisch verhaal, maar het liet ons inzien dat filterkaarsen van groot belang zijn voor de leidingen in huizen. Deze filterkaarsen beschermen de apparaten voor vuil. Polyfosfaten en silicaten kunnen ervoor zorgen dat deze installatie volop beschermd blijft. Nadat we het huis opgeruimd hadden en de verzekering voor een groot deel de kosten vergoedde, gingen we vol goede moed weer aan de slag. We deden dit echter niet zonder filterkaarsen. Via een vriend hoorde ik over Techno Filter en ik besloot een kijkje te nemen op de website. De vriend had een aantal jaar geleden exact hetzelfde probleem gehad en had destijds ook een filteringsysteem laten installeren achter de teller van zijn watermaatschappij. Na deze aanpassingen had hij nooit meer problemen gehad met de leidingen en apparaten van zijn huis.

Techno Filter: betrouwbare partner

Via de website van Techno Filter deed ik een verzoek voor meer informatie. Via de offertepagina kan dit op een zeer gemakkelijke gebruiksvriendelijke manier. Je kunt daarnaast direct een verzoek voor een offerte uitbrengen. Binnen de kortste keren werd ik geholpen en werden al mijn vragen beantwoord door de vriendelijke specialisten van Techno Filter. Dit bedrijf heeft zich namelijk doelbewust gespecialiseerd in het verkopen van filters voor sanitaire en industriële toepassingen. Door specifiek één onderwerp te verkopen, kunnen de medewerkers zich optimaal voorbereiden en specialiseren in het ontwerp, de installatie en het onderhoud van filterkaarsen. De filterkaarsen zijn echter niet de enige filters die Techno Filter verkoopt. Ze verkopen ook nog de volgende filterelementen:

  • filterzakken
  • filterschijven
  • filterbehuizing
  • absorptiedrogers

Deze artikelen zijn allen gerelateerd aan het filteren van vloeistoffen en perslucht op een professionele wijze. In mijn ogen was Techno Filter de ideale keuze. Binnen een week werden de filterkaarsen geïnstalleerd in de meterkast van ons huis. Sindsdien hebben we geen problemen meer ondervonden van de leidingen. Techno Filter heeft daarnaast nog een aantal sterke redenen die pleiten in het voordeel van dit bedrijf. De service is fantastisch is niet de enige factor die de klant tevredens stelt. Wat denk je van de volgende sterke punten van dit filterbedrijf:

  • alleen producten van de allerbeste internationale kwaliteit
  • ruime garantieperiode, wanneer er iets misgaat met de filterkaars wordt dit meestal vergoed
  • betrouwbaar en gedegen advies, zodat al je vraagtekens omgezet worden in punten

Is dit informatie die je overtuigd om je filterkaarsen bij Techno Filter te kopen? Het overtuigde mij wel en ik ben zeer blij met deze keuze. De garantie heb ik niet hoeven aanspreken en nog belangrijker, de verzekering is de komende tijd ook van ons af. Het laatste grapje maakte ons tot dure klanten, maar zorgde wel voor een nog nieuwere vloer op onze begane grond. Twijfel daarom niet langer en wacht niet totdat het te laat is. Kies voor filters van dit bedrijf uit Uithoorn.

Voor meer info : klikt u hier

Gerelateerde artikelen

Zijn sneeuwkettingen mitsubishi outlander phev wel nuttig?

Het magazine de Linda

Wijnmeubels, de nieuwe rage