Mathmatch
Image default
Bedrijven

Het magazine de Linda

De Linda is een Nederlands magazine dat door veel vrouwen wordt gelezen. De naam van het magazine is ook een vrouwennaam. Dit geeft eigenlijk al direct aan wat de doelgroep is van het magazine. Het tijdsschrift is in 2003 opgericht door Linda de Mol. De Mol is door veel te herkennen aan de diverse optredens op de Nederlandse Tv. De Linda staat bekend op de interviews met diverse BN’ers en omdat Linda zelf altijd op de cover staat. Linda past zichzelf altijd aan, aan het thema van het magazine. De Linda wordt elke maand uitgegeven. Het werk van Linda de Mol werd in 2004 beloond. Het magazine werd namelijk uitgeroepen tot: ‘het magazine van het jaar’.

Talpa Network

Het magazine wordt uitgegeven door Mood for magazines. Deze uitgeverij is onderdeel van het grote Talpa Netwerk dat een groot deel van de commerciële media in Nederland bezit. Aan het hoofd van dit netwerk bevindt zich John de Mol. In het jaar 2018 boekte het bedrijf achter de Linda in totaal een omzet van 27 miljoen euro. Dit is een mooi bedrag voor een magazine in Nederland. De oplage van het de Linda ligt op zo’n 225.000 nummers per jaar ongeveer. Naast het magazine Linda zijn er ook nog verschillende speciale edities. Deze zijn gericht op mode, meiden, wonen, mannen of zelfs de HEMA.

De Linda website en meer

Naast het magazine heeft de Linda ook een eigen website. Op deze website worden diverse nieuwsberichten gedeeld. Deze bevatten met name nieuws over BN’ers en onderwerpen die voor vrouwen interessant zijn. Via de website van de Linda is het ook mogelijk om een abonnement op de Linda af te sluiten. Overigens is de Linda ook te verkrijgen als los blad in diverse winkels zoals supermarkten en boekenwinkels. Op de website van de Linda zijn ook diverse filmpjes te vinden die ook gaan over nieuws, BN’ers of dingen waar vrouwen tegen aanlopen of mee te maken krijgen. Een nieuw medium waar de Linda zich nu ook op bevindt is de podcast. In de Linda podcast komen diverse onderwerpen aanbod die uitvoerig worden besproken. Voor meer informatie over de Linda is het handig om een bezoek te brengen aan deze website of contact op te nemen met de Linda klantenservice. Dit is ook aan te raden wanneer er eventuele vragen zijn over het abonnement op de Linda.

LINDA.

https://web-wings.nl