Mathmatch
Image default
Bedrijven

Huis verkopen in verhuurde staat

Verhuurd huis verkopen

Wilt u uw huis verkopen in verhuurde staat? Bij het verkopen van een verhuurde woning kom toch wat meer kijken omdat het net wat anders is. In de wet is beschreven dat een woning in de verhuurde staat zonder problemen verkocht kan worden. Het is hierbij echter verboden om het huurcontract eenzijdig op te zeggen. Dit betekent dat het bestaande contract van kracht blijft en de huurders dus in de woning blijven wonen. Echter is het verkopen van een verhuurde woning minder aantrekkelijk voor particulieren omdat het zomaar zo kan zijn dat de huurders nog 5 à 10 jaar in de woning zitten. Aan ons kunt u uw verhuurde woning zonder problemen verkopen. Wanneer u zich bij ons aanmeldt ontvangt u gratis een vrijblijvend bod op uw woning.

 

Wat gebeurt er wanneer u uw verhuurde huis verkoopt

Wanneer u uw verhuurde woning gaat verkopen, wordt de huurovereenkomst tussen huurder en verhuurder voortgezet bij de nieuwe eigenaar. De huurovereenkomst mag alleen ontbonden worden wanneer het tijdeljke contract gebasseerd is op grond van leegstandswet. Wanneer hiervan sprake is, mag u de woning gedurende een periode van maximaal 5 jaar verhuren tegen specifieke voorwaarden. Deze voorwaarden moeten echter duidelijk gecommuniceerd worden naar de huurder. Tevens moet hierbij een opzegtermijn van 3 maanden gelden. Hierbij mag u als verhuurder de huurder het huurcontract op elk moment opzeggen zodra de kans komt om de woning te verkopen.

 

Waarom verhuurd pand verkopen aan vastgoedmakelaar

Het verkopen van uw verhuurde pand aan een vastgoedmakelaar is een goede keuze. Dit omdat vastgoedmakelaars woningen in verhuurde staat graag overnemen en doorverkopen aan beleggers. Een belegger zal snel tot een besluit komen en hiermee wordt dus een langdurig verkooptraject voorkomen. Wij zijn de vastgoedmakelaar aan wie u uw woning kunt verkopen. Wij rekenen geen courtage of makelaarskosten. Wij bieden u het beste bod zonder voorbehoud van financiering. Hiermee bieden wij u ook directe zekerheid.

 

http://huisverkopenmethuurdererin.nl/