Mathmatch
Image default
Bedrijven

Je baard scheren met proraso

proraso? Het zegt je waarschijnlijk niks als je geen verstand hebt van baarden. Als je wel verstand hebt van baarden of je hebt zelf een baard dan ken je proraso waarschijnlijk al. Dit is een merk dat is opgericht in 1908 en is Italiaans. Het merk is speciaal voor het onderhoud van je baard en is tegenwoordig een van de bekendste merken op de markt. In deze blog leggen we van alles uit over de producten van proraso.

 

Shave cream

Voordat je gaat scheren kun je altijd de proraso shave cream gebruiken. Je huid raakt hierdoor gehydrateerd en kan hierdoor veel meer hebben. Maak eerst je gezicht nat met lauwwarm water en doe er daarna wat shave cream op. Na het aanbrengen laat je de cream ongeveer dertig seconde zitten en daarna haal je het weer van de huid af. Nu is je gezicht goed gereinigd.

 

Scheercrème, scheerschuim of scheerzeep

Nu ga je kiezen welk product je gaat aanbrengen, de keuze is aan jou. Over het algemeen is de scheercrème wat makkelijke aan te brengen, maar je hebt hierbij dan wel weer een scherp mesje nodig want hoe dikker de crème, hoe lastiger erdoorheen gaan is. Voor schuim kiezen is de makkelijkste optie, deze heeft ook altijd maar een dikte waar niks aan te veranderen is. Kies je voor scheerzeep? Dan kun je zelf bepalen hoe dik je de zeep wil hebben. Let er wel op dat je meteen begint met scheren, want scheerzeep droogt snel uit. Scheer vervolgens nooit tegen de haren in, maar met de haren mee. Dit voorkomt wondjes. Hou je mesje nat, dan gaat het makkelijker over je gezicht.

 

After shave en cologne

Na het scheren moet je je gezicht goed afspoelen. Verzorg je gezicht met de proraso after shave. After shave zorgt ervoor dat de huid weer lekker zacht wordt, wat belangrijk is na het scheren. De huid zal weer sneller herstellen. Je kan hierna ook nog kiezen voor wat cologne van Proraso om het helemaal af te maken.

Gerelateerde artikelen

Je bank laten reinigen

Kalenders als offline promotiemiddel? Uiteraard!

Camera Mogelijkheden