Mathmatch
Image default
Bedrijven

Je bank laten reinigen

Wanneer je bank midden in de woonkamer staat is de bank natuurlijk heel opvallend. Vooral als er visite over de vloer komt is de bank vaak iets wat als eerste opvalt. De bank is het meubelstuk waar je niet omheen kunt. Bovendien wordt het meubelstuk voortdurend gebruikt. Je zit er zelf ’s avonds op, maar ook het bezoek. Als je een lichte bank hebt dan is het lastiger om deze schoon te houden dan wanneer je een donkere bank hebt. Toch is het bij alle banken belangrijk om de bank goed te onderhouden. Zo ziet de bank er altijd schoon uit, wat fijn is als je visite krijgt. Zelf zie je natuurlijk niet altijd meer of je bank heel vies is, je kijkt er immers dagelijks naar. Vind je het fijn om een schone bank te hebben? De bank laten reinigen af en toe is dan een goed idee. Ben je hier benieuwd naar? Lees dan even verder.

 

Stappen

Als je besluit de bank te laten reinigen door een professional is dit heel eenvoudig. Dit wordt namelijk gedaan in drie stappen, voordat je het weet is het alweer gebeurd. Er komt een expert bij jou thuis langs. Als allereerste gaat de expert aan de slag met de voorbehandeling van de bank. Tijdens de voorbehandeling wordt de bank geborsteld. Hierdoor komt het diepe vuil van de bank los. Als tweede gaat de expert een dieptereiniging uitvoeren. Hierbij wordt de bank met hoge druk gereinigd. Door de warmte van het stoomapparaat komt het grove vuil los. Alle vlekken en oneffenheden die in de bank zitten worden er nu uitgehaald. Als laatste wordt de bank nog geïmpregneerd.

 

Impregneren

Het impregneren van de bank gebeurt gratis. Zie dit als een soort coating voor je bankstel. In het vervolg blijft jouw bank er voor een langere tijd goed uitzien. Het impregneren van de bank is bij ons gratis. Bij concurrenten betaal je al snel rond de €100.