Mathmatch
Image default
Bedrijven

Kalenders als offline promotiemiddel? Uiteraard!

U heeft aan veel middelen gedacht die u kunt inzetten als promotie, maar kalenders had u hoogstwaarschijnlijk over het hoofd gezien. Toch is deze manier van promoten een erg effectieve en originele manier van promotie. Zonde om niet in te zetten, wel is het verstandig u vooraf te verdiepen in de verschillende soorten kalenders op de markt. Om u een beetje op weg te helpen hebben wij de populairste en beste opties voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u na het lezen van dit artikel meteen aan de slag met het uitkiezen, ontwerpen en bestellen van kalenders.

4-maandskalender

Op deze kalenders is enorm veel ruimte voor bedrukking en dus uitermate geschikt als promotiemateriaal. Met een 4-maandskalender heeft u een duidelijk overzicht van de komende 4 maanden en kunt u dus erg makkelijk ver vooruit plannen.

3-maandskalender

Ook op deze kalender is er meer dan genoeg ruimte voor bedrukking van logo’s en andere promotie, ideaal dus. Het verschil tussen de 3-maandskalender en 4-maandskalender is klein. Op de 3-maandskalender kunt u echter iets gedetailleerder plannen dan op de 4-maandskalender aangezien hier meer ruimte voor is. Op de 3-maandskalender kun je logischerwijs wel iets minder ver vooruit plannen dan op de 4-maandskalender.

kalender

De maandkalender

Deze zien we veel terugkomen op de WC als verjaardagskalender, een plek waar iedereen onvermijdelijk een dagelijks bezoekje aan brengt. Ideaal voor promotie dus, dankzij de kracht van herhaling. Ook op de maandkalender is er genoeg ruimte voor deze promotie door middel van een afbeelding of logo.

De bureaukalender

Een goede toevoeging op het bureau is de bureaukalender. Het gaat bij de bureaukalender vaak om een maandkalender in miniformaat. Ondanks het kleine formaat is er toch genoeg ruimte voor duidelijke promotie door middel van een afbeelding of logo.

De weekkalender

De weekkalender kon natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. In de weekkalender heeft u meer ruimte om gedetailleerd te plannen dan op de verschillende maandkalenders. Ondanks dat er meer ruimte is om te plannen, wordt de ruimte voor promotie er niet minder op. Ook op de weekkalenders is er meer dan genoeg ruimte om uw logo of afbeelding kwijt te kunnen, ideaal.

De fotokalender

Een fotokalender hangt er meer voor de sfeer dan voor de functionaliteit. Zoals de naam het al zegt is er genoeg plek voor foto’s en dus ook voor promotie voor uw organisatie. Een fotokalender is er in de vorm van een maandkalender met elke maand een andere foto.