Mathmatch
Image default
Bedrijven

Kijk voor civiele techniek projecten op matersendekoning.nl

Ben je benieuwd wat voor projecten ingenieursbureau Maters en De Koning al heeft gedaan? Kijk dan op matersendekoning.nl naar verschillende projecten. In dit artikel vertel ik ook over de projecten die zij gedaan hebben en wat voor deel zij hebben gehad in het project. Maters en De Koning heeft vooral werkt geleverd in de civiele techniek van bruggen, waterwegen, water kades en andere nautische voorzieningen in het water en stalen koel en vrieshallen. 

Projecten van Maters en De Koning

Maters en De Koning heeft verschillende deskundigen in de team zitten die ieder een eigen specifieke functie hebben in het project. Er zijn ingenieurs die tekeningen en berekeningen maken, ontwerpers, adviseurs enzovoort. 

Bij Maters en De Koning houd het niet op nadat er tekeningen geleverd zijn of wanneer er berekeningen gemaakt zijn. Tijdens een project geven ze ook adviezen aan andere ondernemers of bouwkundigen die tijdens het project aanwezig zijn. Ook nemen ze soms de volledige begeleiding binnen een project en sturen ze ieder onderdeel in het project aan.

Smartlog 4 Geyssendorfferweg Rotterdam

Een van de vele mooie projecten van Maters en De Koning is dit mooie project gelegen op de Geyssendorfferweg in Rotterdam. Dit project is in opdracht van de DHG Property development BV gegeven. Maters en de Koning heeft voor dit project samengewerkt met het ontwerpteam en hebben zij constructieve adviezen gegeven tijdens het voortraject. Ook hebben zij de technische uitwerking van de constructie gedaan en controle op de uitvoering geleverd. 

Maters en De Koning heeft natuurlijk nog veel meer geweldige projecten gedaan binnen Nederland en die kun je allemaal op je gemak bekijken op de website van Maters en de Koning. Daar vind je natuurlijk nog meer informatie over het bedrijf. Ze hebben ook opdrachten buiten Nederland gedaan, waarvan eentje zelfs in Australië.