Mathmatch
Image default
Bedrijven

Leerverf voor je bank

Het is weer tijd voor de lente en dat betekent dat het hopelijk weer wat beter weer wordt de komende periode. We hebben gelukkig geen hele strenge winter gehad. Er is een paar keer sneeuw gevallen, maar het heeft nooit heel lang of heel hard gevroren. Jammer genoeg voor de schaatsliefhebbers in het land. Maar de meeste mensen vinden dit niet heel erg.

En nu het warme weer er weer aan lijkt te komen is het weer tijd om meer naar buiten te gaan. Wanneer het kwik weer voorbij de dubbele cijfers schiet, positief dan, weten we niet hoe snel we het eerste terras moeten opzoeken om daar lekker rustig van het ‘goede weer’’ te genieten. Vaak onder het genot van een alcoholische versnapering. Verder besluiten veel senioren om weer lekker de fiets te pakken en er op uit te gaan. Fietsen door de polder heen. Van dorp naar dorp. Ten slotte besluiten veel mensen om projecten op te pakken die ze in de planning hadden voor het voorjaar. Vooral projecten die in en rond het huis moeten gebeuren. Men gaat vaak in het voorjaar naar één van de vele woonboulevards in Nederland om te kijken voor nieuwe decoratieve stukken die ze kunnen neerzetten in de kamer of totaal nieuwe bankstellen en stoelen.

Maar dit is lang niet altijd nodig. Een goede bank en stoel kosten natuurlijk aardig wat. Daarom is het handig om eerst te kijken wat je zelf nog kan doen met je oude bank. Als deze van leer gemaakt is kan je eens kijken of je het zelf een andere kleur kan geven. Want vaak is de bank nog prima, maar is het een beetje uit de mode geraakt. Met een likje angelus leerverf krijgt je bank weer een hele nieuwe look en kan het zo weer een paar jaar vooruit. Je leren bank verven was nog nooit zo makkelijk!

Voor meer info : klikt u hier