Mathmatch
Image default
Bedrijven

Maak jouw leven minder saai!

Maak jouw leven minder saai!

Begint jouw leven een beetje gezapig te worden en wil je dat veranderen? Dan moet je aan de slag. Dat is misschien in het begin even lastig, want je zit immers al een tijdje in jouw comfortzone. Gelukkig kun je daar ook uitkomen. En, als je dat spannend vindt, dan doe je dat in kleine stapjes. Wil je wat meer dan doe je een grotere stap. Zo simpel is het.

Bucketlist met een koffie abonnement

Het leven wordt al minder saai, als je dingen doet die je nog niet eerder hebt gedaan. Dat hoeven helemaal geen extreme dingen te zijn, zoals bungeejumpen. Dat mag natuurlijk wel, als je dat een mooie uitdaging lijkt. Maar, het hoeft niet. Als jij altijd eigenlijk bijvoorbeeld vrij onbewust koffiedrinkt, puur om de cafeïne, kan het verrassend zijn om een koffie abonnement te hebben. Met een koffie abonnement kun je ook koffie uitproberen die je nog niet kent. Het voordeel van een koffie abonnement is dat je bewuster dat ene special merk drinkt. Zo leer je ook de verschillen tussen merken herkennen. Wist je bijvoorbeeld dat een koffie bijvoorbeeld zurig kan proeven?

Meer opties

Er zijn natuurlijk veel meer opties om jouw leven minder saai te maken. Wil je wat gekke dingen als voorbeeld? Hier zijn ze:

  • Boek een afspraak met een psycholoog om over dingen te sparren.
  • Ga eens zingen, hardop terwijl je door de stad fietst.
  • Ga eens een dagje vrijwilligerswerk doen bij een zorginstelling.
  • Ga eens een workshop paaldansen doen.
  • Ga op dansles.
  • Ga eens een ochtend de zonsopkomst bekijken in een mooi open veld.
  • Ga eens jouw tanden met de andere hand poetsen dan met de hand die je daar normaal voor gebruikt.

Zoals je ziet zijn er heel veel mogelijkheden om jouw leven minder saai te maken. Maar, er kan ook iets anders aan de hand zijn, als je jouw leven als saai ervaart. Het kan ook zijn dat je saai als een soort leegte ervaart. Misschien mis je plezier of de verbinding met jezelf. In dit geval kan het helpen om je meer te bewegen richting de dingen die jou gelukkig maken. Dat gaat verder dan maar een beetje plezier maken. Het gaat over een soort innerlijke vrede vinden. Misschien is meditatie dan wel iets voor jou.

https://medellinsecret.nl/koffie-abonnement