Mathmatch
Image default
Bedrijven

Onderwijsvacaturebank Nivvo

Al meer dan 12 jaar hebben wij ervaring met het vervangen van docenten in het voortgezet onderwijs, het voortgezet (bijzonder) onderwijs het MBO en het HBO. Onderwijsvacaturebank Nivvo onderscheidt zich door deze focus van andere algemene plaatsing bureaus. Wij hebben inmiddels een grote mate van professionaliteit en kennis opgebouwd in dit vakgebied. Ben jij een docent op zoek naar een andere baan meld je dan bij ons en wij gaan gezamenlijk kijken wat voor jou de beste school of onderwijsinstelling is. Ons motto is ontzorgen, zowel aan de vraag- als aan de aanbodzijde.

 

Vaste- of tijdelijke plaatsing via Nivvo

Tijdelijke vervanging kan via onze grote netwerk van flexibele docenten, onderwijs ondersteunend personeel maar ook orthopedagogen en pedagogisch personeel. Zij staan klaar om als tijdelijke vervangers te worden ingezet. Jouw organisatie kan zo voor een korte of langere periode een beroep op een professionele vervanger. Ook kun je kiezen voor een vaste vervanging, hierbij zal Nivvo de werving- en selectieprocedure op zich nemen. Hierna kan de kandidaat direct in dienst treden bij je bedrijf, ook kun je ervoor kiezen om detachering af te spreken. Voordeel hiervan is dat je eerst kijkt of de kandidaat de juiste match is binnen jullie school alvorens hem/haar aan te nemen voor een langere periode.

 

Nivvo stimuleert inttreding van ‘oudere’ docenten

Wij nodigen met name ook ‘oudere’ docenten uit om zich bij ons aan te sluiten. Ervaring laat zien dat leeftijd niet belangrijk is bij een goede ‘match’ met de school. Wat wel van belang zijn kwaliteit, werkervaring en instelling voor een succesvolle plaatsing. Voordeel voor scholen is dat een gepensioneerde docent vaak flexibeler is qua inzet, hij of zij heeft immers geen gezin meer waardoor ze s’avonds vroeg thuis hoeven zijn. Na een persoonlijk gesprek kunnen we kijken wat het beste bij jouw school past. Onze ervaring laat zien dat de ervaren en wat ‘oudere’ docent heel goed zijn vak verstaat en vaak door levenservaring stevig in zijn schoenen en voor de klas staat.

 

Afnemen van assesments

Nivvo neemt assessments af bij de docenten die zich aanmelden. Deze assessments zijn gebaseerd op de 7 BIO competenties uit het onderwijs. Een BIO competentie is een combinatie van kennis, vaardigheden en gedrag welke belangrijk zijn om met succes op een bepaald gebied resultaat te bereiken. Dit zegt dan iets over het persoonlijkheidsprofiel van de betreffende docent. Het zegt niet of je een bepaalde competentie beheerst maar het zegt iets over je talent. De competenties kun je vinden op het gebied van samenwerking met collega’s maar ook pedagogische en interpersoonlijke bekwaamheden zijn van belang. Deze assessment helpt mee om tot een perfecte match persoon en onderwijsinstelling te komen.

 

https://www.nivvo.nl/