Mathmatch
Image default
Bedrijven

Online adverteren als tandarts

 Het is een goed idee, om als tandarts online te adverteren. Wanneer je Google Ads tandarts gebruikt, kun je bovenaan komen in Google.

Google Ads voor tandartsen

Als tandarts kun je, met Google Ads, advertenties tonen naar een specifieke leeftijdscategorie of locatie (wijk). Dit kan je helpen om jongere klanten te werven.

Wanneer iemand, bijvoorbeeld “tandarts Rotterdam” intypt en jouw praktijk staat dankzij Google Ads bovenaan is de kans groot dat de potentiële klant meteen naar jouw website door klikt. Dit kan ontzettend veel nieuwe klanten opleveren.

Google Ads tandarts is misschien wel de beste manier van adverteren.

Facebook advertenties

Facebook is ook een goede manier om doelgericht te adverteren. Zorg dat je een goede, professionele facebook pagina hebt. Je kunt hier ook adverteren naar verschillende steden, wijken, leeftijden etc.

Voordelen doelgericht adverteren

Dankzij Google Ads en facebook, kun je zien wat de mensen doen bij het zien van jouw advertentie. Je ziet welke mensen doorklikken en welke door scrollen. Op deze manier krijg je meer zicht op je doelgroep en kun je er beter op inspelen.

Daarnaast is facebook ook een uitstekende manier om meer naamsbekendheid op te bouwen. Jouw concurrentie is niet zichtbaar op social media, maar jij wel, dit geeft je de kans het verhaal van jouw praktijk te vertellen. Je kunt mensen informeren met handige tips en feiten. Dit maakt mensen op een leuke en leerzame manier bekend met jouw praktijk.

Conclusie

Als tandarts is adverteren met google ads of facebook, dé beste manier om jouw praktijk naamsbekendheid te geven en nieuwe doelgroepen te werven. Het is een mooie kans om je praktijk te laten groeien en een gemiste kans als je deze niet benut. Vooral als jouw concurrentie geen facebook heeft. Als je actief online adverteert, kun je dus heel veel klanten werven.

https://medifactor.nl/tandarts/google-ads-teksten-voor-tandartsen/