Mathmatch
Image default
Bedrijven

Outplacement

Hoe bereid jij je voor op een sollicitatie? Dat is de vraag die vaak wordt gesteld als jij kijkt naar brochures, flyers en natuurlijk ook websites van uitzendbureaus. Een sollicitatie wordt zo best eenvoudig omschreven. Ze geven je een aantal tips en tricks waarbij veel standaard zaken worden besproken. Deze zaken kunnen gaan over hoe jij je opstelt tijdens een sollicitatie gesprek of over hoe jij je zou moeten kleden als jij naar een sollicitatie gesprek gaat. Dit zijn dus geen nieuwe tips maar dit kun je meer zijn als een brochure over algemene informatie. Je wilt het liefst echt advies over sollicitaties en vooral het voeren van sollicitatie gesprekken.

In deze moderne tijd waar wij nu in leven is het moeilijk in te schatten over hoe deze sollicitatie gesprekken nu verlopen. Het is moeilijk om erachter te komen hoe zo een gesprek gevoerd gaat worden. Wij weten als geen ander dat het best lastig is voor een werknemer om zich compleet voor te bereiden op dit soort gesprekken. Een goede optie om direct aan alles te werken is outplacement. We werken hier aan jouw vaardigheden en leren jou alles over solliciteren. Je wordt zo dus een echte sollicitatie meester.

We zorgen ervoor dat na het doorlopen van het traject jij klaar bent om op gesprek te gaan voor jouw droom baan. Een goede baan vinden is moeilijk maar wij helpen jou hierbij. Outplacement bij ons zorgt er dus voor dat jij snel die baan weet te bemachtigen. In de sessies met onze coaches zullen zij je alles leren over het solliciteren. Een werkgever kijkt vaak naar jouw houding en hoe jij overkomt tijdens het voeren van zo een gesprek. Dit houdt dus in dat het mogelijk is voor jou om een goede eerste indruk achter te laten bij jouw toekomstige werkgever.

Voor meer info : klikt u hier