Mathmatch
Image default
Bedrijven

Prachtige muurstickers van Voordeelmuurstickers

De zelfklevende vinyl muursticker of sticker is er al een tijdje, het combineert functionaliteit en lage kosten met grote impact en veel stijl. Voordeelmuurstickers is pas begonnen met de verkoop van deze unieke wanddecoratie. Opgeplakt in luttele minuten zullen ze jarenlang mee gaan en als men genoeg heeft van deze muurdecoratie is hij makkelijk weg te gooien. Hoofdzakelijk ontworpen met geschilderde muren in het achterhoofd, is er met het enorme scala van modellen. kleuren en maten bedoel altijd wel een sticker voor jou.

Iets wat je misschien niet hebben gerealiseerd is dat muurstickers op vrijwel alle oppervlakten beplakt kunnen worden! Binnen, buiten (ze zijn gemaakt van hetzelfde materiaal waarmee bedrijven hun bestelauto versieren ) hoog, laag en rondom; als het oppervlak glad is kan er een muursticker op. En ze zullen blijven zitten, omdat de meeste stickers zijn gemaakt van UV-bestendig vinyl en dus zullen ze hun kleur –-zelfs in direct zonlicht– houden voor minimaal 4 jaar.

Veel verschillende mogelijkheden

Met dit in gedachten is het de moeite waard om eens na te denken over deze decoratie optie die u misschien nog niet had overwogen. Omdat de stickers aan beide kanten hetzelfde zijn, kunnen ze ook worden geplakt op ramen en deuren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Er zijn muurstickers met een boom als afbeelding. Muurstickers met uilen, honden, katten, paarden en nog duizenden andere dieren. Stickers op openslaande deuren hebben het extra voordeel van het helpen van mensen die wellicht anders per ongeluk tegen de deur zou zijn opgelopen.

Nog een geweldige plek om kleinere ontwerpen te plakken is op de spiegel, dit kan een vloeiende bloemrijke design zijn zodat de spiegel er er erg verfijnd en stijlvol uit zal zien. Als u over een grotere spiegel bezit kan het ook grappig zijn om er een aantal grote opgen op te plakken zodat het niet lijkt alsof er iemand constant meekijkt.

Unieke muurdecoratie

De lijm van deze muursticker, is erg sterk maar ook heel zacht. Hierdoor laat het geen residu achter en t ze kunnen worden toegepast op meubels zonder vrees de afwerking te beschadigen mocht je van gedachten veranderen. Ook in de keuken zijn muursticker vaak er geschikt. Het lijkt misschien wat raar, maar waarom niet eens de keukenkast beplakken met een deze mooie muurdecoratie? Er zijn vele architectonische ontwerpen die geschikt zijn voor zo’n inrichting en een groot ontwerp kan gemakkelijk in stukken worden gesneden om meerdere deuren tegelijk te bedekken. Het ziet er zeer stijlvol uit en de kosten zijn minimaal.

Dit was slechts een korte inleiding in de wondere wereld van vinyl muurstickers. Als je meer wilt lezen kun je eens een kijkje nemen op de beste muurstickers site van Nederland en België.

 

Voor meer info : klikt u hier