Mathmatch
Image default
Bedrijven

Prijs Vliegenraam

Wat is de prijs van vliegenraam?
Je kunt ervoor kiezen om vervelende insecten buiten de deur te houden, maar je wilt er niet te veel geld aan uitgeven. Een goede oplossing is dan om een ​​anti-vliegscherm aan te schaffen.

Maar hoeveel kost eigenlijk?
In dit artikel gaan we in op de prijzen van horren en raamhorren en hoe u kunt besparen op de aanschaf van raamhorren. Bovendien hebben we je enkele tips gegeven die je kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat je vliegende garen langer meegaat!

 

Vlieggaren online bestellen of in de winkel kopen?
Insectennetten zijn doorgaans artikelen die u eenvoudig online kunt bestellen. Vlieggaren online bestellen in plaats van in de winkel kan je vaak veel geld besparen en je hebt meer opties.

Mocht u na het opmeten van uw raam denken dat het een standaard maat is, dan kunt u deze direct online bestellen. Als het om verschillende maten gaat, kunt u natuurlijk ook schermen online bestellen. Dit moet echter worden aangepast.

 

Vliegraam prijs
De prijs van vliegend garen ligt gemiddeld tussen de 50 en 200 euro. Het hangt er natuurlijk allemaal van af of je standaard ramen hebt of dat je een vliegenhor op maat moet maken.

Het hangt ook af van het type vlieggaren. Zo zijn kamerschermen over het algemeen duurder dan insteekschermen. Tot slot, zoals hierboven vermeld, varieert de kwaliteit van verschillende netten ook sterk.

Een goed vliegengaren kan tientallen jaren mee. Vlieggaren van slechte kwaliteit zal echter binnen enkele jaren verslijten. Let bij het kopen van vliegend garen op de redelijke garantietermijn.

info@offerte-ramen-en-deuren.com – Tel: 0497 92 56 63 – VAT: BE 0536.965.571https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0551-prijs-vliegenraam.html